Gudrius parašė:
Niu va ir nesusimatem![]()
Mes irgi dviese su Tijuku,ant saulytes knyga paskaitem
Gudriau!man atrodo tu pro mus praejai, bet kadangipaveluotai suniuka pamaciau, nepatogubuvo saukti- o tik pagal ji tave galiu atpazint
Gudrius parašė:
Niu va ir nesusimatem![]()
Mes irgi dviese su Tijuku,ant saulytes knyga paskaitem
Gudriau!man atrodo tu pro mus praejai, bet kadangipaveluotai suniuka pamaciau, nepatogubuvo saukti- o tik pagal ji tave galiu atpazint
Jollyse parašė:
Mes irgi dviese su Tijuku,ant saulytes knyga paskaitem![]()
Gudriau!man atrodo tu pro mus praejai, bet kadangipaveluotai suniuka pamaciau, nepatogubuvo saukti- o tik pagal ji tave galiu atpazint![]()
sveikutes,
Mes irgi vakar buvome laukutyje, bet iki parkelio nedaejom, pasivaiksciojom po vasaros estrados miskus. o siandien 37.2 rode Paulinai, dabar miega, tai nezinia kaip toliau. Mums dantys vis isdaigas krecia, vienu metu penki islindo, tai gal ir dar
Jollyse parašė:
Mes irgi dviese su Tijuku,ant saulytes knyga paskaitem![]()
Gudriau!man atrodo tu pro mus praejai, bet kadangipaveluotai suniuka pamaciau, nepatogubuvo saukti- o tik pagal ji tave galiu atpazint![]()
Eik tu??? Sauk kita karta....o tai gal jusu melynas vezimas????
mamyte inga parašė:
sveikutes,
Mes irgi vakar buvome laukutyje, bet iki parkelio nedaejom, pasivaiksciojom po vasaros estrados miskus. o siandien 37.2 rode Paulinai, dabar miega, tai nezinia kaip toliau. Mums dantys vis isdaigas krecia, vienu metu penki islindo, tai gal ir dar![]()
Ogo, vargse mergyte
Mes dar bedantes tai nezinom kas tas dantu dygimas, o ir temperaturos niekad nematuoju, net termometro neturiu
Gudrius parašė:
Eik tu??? Sauk kita karta....o tai gal jusu melynas vezimas????
nea, oranzinis Zippy :)) toks kaip viksras
mamyte inga parašė:
sveikutes,
Mes irgi vakar buvome laukutyje, bet iki parkelio nedaejom, pasivaiksciojom po vasaros estrados miskus. o siandien 37.2 rode Paulinai, dabar miega, tai nezinia kaip toliau. Mums dantys vis isdaigas krecia, vienu metu penki islindo, tai gal ir dar![]()
mes irgi vargstam, bet va tik 3cias ir 4tas prasikale virsuj, o tai ka kalbet apie 5 dantukus?turbut is ranku mazosios nepaleidi?
laikykites-greit turesit pilna sypsena panasu
Jollyse parašė:
nea, oranzinis Zippy :)) toks kaip viksras![]()
Viena mama kalbinau su oranziniu vezimu bet pasirodo ne is musu forumo, tai tada vel ieskosiu oranzinio vezimo, kazkaip neuzfiksavau taves, uzsisvajojus ejau turbut
As perku tame senjoru turgelyje darzoves, kumpiukus, vistyte, varskyte ir sausainiukus
O tu nori ta sporto kluba lankyti?? Mano drauge lanko patenkinta kol kas..
Gudrius parašė:
Viena mama kalbinau su oranziniu vezimu bet pasirodo ne is musu forumo, tai tada vel ieskosiu oranzinio vezimo, kazkaip neuzfiksavau taves, uzsisvajojus ejau turbut![]()
As perku tame senjoru turgelyje darzoves, kumpiukus, vistyte, varskyte ir sausainiukus
O tu nori ta sporto kluba lankyti?? Mano drauge lanko patenkinta kol kas..
sedejau ant suoliuko ir kazka krapsciausi po vezimu,pasiziurejai,bet nu kur pazinsi nemaciusi, o ir as nezinau kaip atrodai
Jollyse parašė:
sedejau ant suoliuko ir kazka krapsciausi po vezimu,pasiziurejai,bet nu kur pazinsi nemaciusi, o ir as nezinau kaip atrodai![]()
Na vis tiek susimatysim dienos silteja, o ir parkas ne toks jau ir didelis
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai