Simona@ parašė:
Sveikinimai susilaukus berniukogaila kad iš karto tokie rūpesčiukai užgriuvo, negaliu patarti, nes sūnų Lt gimdžiau
LABAS RYTAS,KIEK PAMENU CIA DVYNIAI TUREJO GIMTI ,DU BERNIUKAI
Simona@ parašė:
Sveikinimai susilaukus berniukogaila kad iš karto tokie rūpesčiukai užgriuvo, negaliu patarti, nes sūnų Lt gimdžiau
LABAS RYTAS,KIEK PAMENU CIA DVYNIAI TUREJO GIMTI ,DU BERNIUKAI
notaree parašė:
Sveikos merginos, as cia su tokiu klausimugal kam teko susidurti... as pagimdziau pries 4 dienas lelius (berniukus), esu netekejus ir vaikuciu tetis yra ne anglijoje, kol jo nera su mumis dbr mes negalime pasirinkti tetuko pavardes, teks laukti dar kelis men, kol atvyks... Mums reikia issiimti gimimo liudijimus, o ligoninej jie yra pavadinti kaip mergaites, mano pavarde, rasosi visur dbr su mergaiciu pavardem. Ar man,kai issiimsiu gimimo liudijimus leis pakeisti normaliai kaip lt i vyriskos gimines pavardes? Nes ligoninej paaiskino, kad cia uk, o ne lt ir jie privalo rasyti mano pavarde kaip ji rasosi, nes pas ju taip yra. Vnz esu pasimetusi
negi mano berniukai ir bus gimimo liudijime su mergaitiskom pavardem?????
![]()
Didziausi sveikinimai
kaip gimdymad praejo,kiek savaiciu gimdei?jau namuose ar ligonineje?
anatiG parašė:
LABAS RYTAS,KIEK PAMENU CIA DVYNIAI TUREJO GIMTI ,DU BERNIUKAI![]()
![]()
Ups, tikrai žiūriu dvynukai, soriuks, bet ir siurprizas, du viename
Labas rytas
Mielos mamytes, visai neseniai kalbejote apie maziuku leliuku skiepukus. Gal galite pasakyti, kurios jau praejote ar zinote, kokius ir kada skiepukus tiksliai daro? Ar galima pvz ju atsisakyti?
Ar ligoninej tik gimus iskart nuo kazko skiepija leliuka? Ar atsiklausia teveliu nuomones?
Aciu
labas, zinok nezinau ar galima atsisakyt. Bet pasako kokius leidzia ir nuo ko paaiskina. Bet manau leistu atsisakyt. Bet gautum koki pasirasyt rasta, kad paskui jei susirgsit nekeltum priekaistu. pirrmas skiepas bcg nuo tuberkuliozes. mus 6 sav. skiepijo. bet kitus jau ligoninej skiepija cia nuo logonines priklauso. antri 2 skiepai 8 savaiczkoiu, 3 skiepai 12 savsiciu, o 4 skiepai 16 savaiciu. o paskii jau tik metuku. o tie 8,12,16 sav. yra nuo hepatitu, meningito, kazkokios plauciu ligos ir dar kazkokiu ligu baisiu. Ismeciau laiska kir buvo priminimas kad uzsibukint reikia ten buvo surasyta. O kodel tu nenori skiepyti?
Tai iki 8 savaiciu tik nuo tuberkuliozes skiepija? Lietuvoj zinau, kad daro kazkoki skiepa isvis nereikalinga, jei mama sveika pagimdo, nezinau kaip cia uk. Del to ir klausiu. Esu nusiteikusi pries nereikalingus skiepus, yra pagrindiniai kurie nuo baisiausiu tu ligu ir kitais piktnaudziauti nevalia manau.
Notaree-dideliausi sveikinimai jums
o su pavardem viskas bus gerai,pakeisit
beja mergaites,mes pirma karta dalyvaujame konkursiuke,gal padesit?
gal pabalsuotum uz mano dukryte? www.facebook.com/photo.php?fbid=333732100070881&set=a.332463180197773.71225.114447555332671&type=1&theater
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai