minusiuke parašė:
Aciu uz sveikinimus. Einiukas sveikina Tejyte su menesiadieniu ;)
Greit laikas lekia ar ne?
Labai greitai
Jeigu ir toliau taip,uzaugs per greitai
minusiuke parašė:
Aciu uz sveikinimus. Einiukas sveikina Tejyte su menesiadieniu ;)
Greit laikas lekia ar ne?
Labai greitai
Jeigu ir toliau taip,uzaugs per greitai
Dar karta sveikos mamytes
Turiu nemalonia ir be galo skaudzia problema, gal kam tai buvo ir patarsit ka daryt...
Esu 4 karta nescia, ir jau yra buve bedu nestumo metu su hemorojum... Seniau budavo islenda koks guzelis, buvo, kad ir skausmingesnis jis budavo, panaudodavau koki tepaliuka ir gan greit praeidavo...
O dabar pakankamai jau didelis guzas ( slyvos dydzio) islindes, skauda... Naudojau kelias posterizan zvakutes ( drauge is Lt buvo parsivezus), cia pirkau tepaliuka tesco hemorojui, germoloids zvakuciu... Dar ledo kompresus dedu... Kol kas trecia diena, bet niekas nemazeja ten...
Gal kas kreipetes cia i gydytojus? Arba zinot efektyvesniu priemoniu? Arba esat girdeje ar toks pakankamai didelis guzas sulis atgal be jokios operacijos? Nes bijau, kad cia kreiptis i gyd neverta, lieps gert paracetamoli, teptis tepaliuku ir tiek... Ar yea cia tokiu proktologu ir siuncia pas juos is gp... Gal kas ka patars...bijau ir pagalvot, kad jau su tokiu skausmeliu dar ir gimdyt reiktu
Beje, man 32 nestumo savaites...
minusiuke parašė:
manau eik i gp kuo greiciau prasyk emergency apoitmento. tikrai pades ir jei reiks duos siuntima ar duos normaliu vaistu.
nuo hemarojaus normaliu vaistu nelabai rasi, cia jau reikia pacia labai ziureti, jei hemarojus yra didelis, kokio 3-4 lygio, tada salinams, bet po gimdymo, nestumo metu gali duoti zvakuciu ir skystinanciu ismatas vaiskuku, kurie nekenkia mazyliui ir mamai. Tokie kaip Lactulose syrup. tik va, turbut skausmas nepakeliamas, ir is tiesu didele beda, bet mums moterims taip jau buna ir didele dalis prisideda gimdymas....
braskytee-Airida parašė:
labas mergaites![]()
sveikinam einiuka su 2 menesiukais![]()
![]()
![]()
Stai,ir mums 2 menesiukai
Grazuolyte
Sveikos mamytes
Vakar 9 val vakare gime mano issvajotas berniukas!!!
Esame jau namie, saldziai miegame didziaja laiko dali. Gimdymas manau labai sekmingas, anksti ryte prasidejo saremiai, vis daznejo ir taip iki vakaro kankinausi. 16h jau buvome ligonineje, saremiai kas 3 minutes uzejo, apie 18h lipau i vonia, nubego vandenys ir prasidejo smagiausi saremiai
epiduro neturejau, pagimdziau naturaliai, kaip ir buvo planuota. Beja, gimdziau whipps Cross ligonineje, esame labai ja patenkinti, jokiu priekaistu. Turejome savo palata, mw visos buvo labai geros, rupestingos (ne juodes).
minusiuke parašė:
Uoj geris tos mociutes. Buvau kirpykloj. Dabar esu kaip nauja po galvos masazo ir nauja sukuosena ir dar ranku kauke pasidariau tai isvis nuostabu viskas![]()
Oi kaip smagu, super kad save palepinai
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai