didyy_ parašė:
nesijaudink, pradziai net nesupras ka duodi ir spjaus viska lauktikrai neuzsprings. As saviski is vis paguldyta aukstielninkai valgidinu, man jis geriau nuryja,…
kiek skaiciau, tai raso kad reiks sedinti leliuka maitint kosyte...
didyy_ parašė:
nesijaudink, pradziai net nesupras ka duodi ir spjaus viska lauktikrai neuzsprings. As saviski is vis paguldyta aukstielninkai valgidinu, man jis geriau nuryja,…
rasyteja parašė:
tai cia jau kaip mama pati pasirenka, man asmeniskai, geriau valgo guledamas, nesispjaudo ir nesidairo, nes kai sedi, tai tada baisia viskas rupi pamatyt
As pasakysiu taip, nereikia ziuret kas ka duoda savo vaikui ir ka duoda
pacios mamytes pajusit kada jusu maziukam laikas, pamatysit pagal vaika
matysit kada jau domisi mistu, kada seka jus valgant, pabandykit kad ir tuscia sauksta kist link burnytes ir matysit ar ziojasi, kitiem nei per prievarta neikisi nieko i burna
mano kaimynės berniukui tuoj 4 men bus, as i ji pažiūriu ir net negaliu įsivaizduoti jo valgancio košę, jam tik krūtinę duok
o mano tokio amziaus jau ciupdavo saukstus ar sakutes man iš rankų, o žiūrėdamas kaip mes valgom net pats cepsedavo
jau jus tikrai pamatysit kada vaikas maistu pradės domėtis
lily parašė:
As pasakysiu taip, nereikia ziuret kas ka duoda savo vaikui ir ka duodapacios mamytes pajusit kada jusu maziukam laikas, pamatysit pagal vaika
matysit kada j…
Pritariu tau visom keturiom
Man tai net gaila buna, kai mes patys valgom, jis tokiom pavydziom akim ziuri, atrodo vaikas nevalges nezinia kiek..man jau norisi jam duoti paragauti tai ka mes valgom...sakiau grisim atostogom i LT, tai pradesiu po biski duoti ragauti, nes jau dabar vaikas pagatavas is musu lekstes paimti
va tokiais zenklais gali suprasti ko vaikui reikia ir ko jis nori. Reikia tik pastebeti mazyli ir suprasi, kada jam jau laikas solidu kabliuoti
lily parašė:
As pasakysiu taip, nereikia ziuret kas ka duoda savo vaikui ir ka duodapacios mamytes pajusit kada jusu maziukam laikas, pamatysit pagal vaika
matysit kada j…
mano sesers pazystama 4 men vaikui keptas parukytas desreles dave nuo lauzo!!!! sesuo grizo is pikniko pasiurpus
nz ar tai normalu, bet kai sesuo pasake as gavau soka
manau kad 4 men kudikiui toki ''maista'' duoti yra baisiau negu baisu
notaree parašė:
mano sesers pazystama 4 men vaikui keptas parukytas desreles dave nuo lauzo!!!! sesuo grizo is pikniko pasiurpusnz ar tai normalu, bet kai sesuo pasake as gava…
Na čia jau kiekviena mama pagal save, nieko jau nepadarysi
didyy_ parašė:
Pritariu tau visom keturiomMan tai net gaila buna, kai mes patys valgom, jis tokiom pavydziom akim ziuri, atrodo vaikas nevalges nezinia kiek..man jau norisi j…
Taip taip
as savo spokui tik kai 5 men ir savaite buvo pradejau duoti kazka, nes alergiskas, tai turejo organizmas issivalyt nuo alergijos, nors jau norejau pradeti primaitinti nuo 4 men

Spargalkes
alergenu lentele ir lentele mazdaug nuo kokio amziaus ka duoti, zinoma jei jau pradesit anksciau, tai bent eiliskuma zinosit
mums liko dar paragauti cukinijos ir kopusto, ir tuomet ivesiu kose ryte
mazylioreceptai.lt/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=34&Itemid=56&limitstart=20
Neblogas puslapis su receptais, taipogi aprasyta kokias darzoves nuo kokio amziaus galima duoti, mums tai labai pravercia, nes mazasis linkes i alergijas
lily parašė:
Spargalkesalergenu lentele ir lentele mazdaug nuo kokio amziaus ka duoti, zinoma jei jau pradesit anksciau, tai bent eiliskuma zinosit
mums liko dar paragaut…
didyy_ parašė:
Pritariu tau visom keturiomMan tai net gaila buna, kai mes patys valgom, jis tokiom pavydziom akim ziuri, atrodo vaikas nevalges nezinia kiek..man jau norisi j…
na as ir nebandau daryt kaip kitos,tik klausiu patarimu ir nuomones, man idomi kitu mamu patirtis
mano mazoji labai jau tyrineja mano lekstes turini, atrodo tuoj pagriebs ka nors
kai pamate kad mano sese valgo tai net apsilaize
bet keista kad visai nenori zaisliuku imt i rankytes, jei ka ir idedu tai kazkiek laiko palaiko ir paleidzia
rasyteja parašė:
na as ir nebandau daryt kaip kitos,tik klausiu patarimu ir nuomones, man idomi kitu mamu patirtismano mazoji labai jau tyrineja mano lekstes turini, atr…
Oi nepergyvenk, dabar tik jie pradeda tokio amžiaus zaisliukais domėtis
18 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai