rasuole75 parašė:
na savijauta gera tik ,kad ta dusnybe nepatinka,nes gauni visa slapia vaiksciot![]()
dusas nepadeda saltas,kaip pacei savijauta?
![]()
man tai po truputi jau paskaudeti visur pradeda.. siaip daugiau viskas gerai. snd susikroviau lagamina
rasuole75 parašė:
na savijauta gera tik ,kad ta dusnybe nepatinka,nes gauni visa slapia vaiksciot![]()
dusas nepadeda saltas,kaip pacei savijauta?
![]()
man tai po truputi jau paskaudeti visur pradeda.. siaip daugiau viskas gerai. snd susikroviau lagamina
Linara2 Siauliai 2012.07.24 parašė:
man tai po truputi jau paskaudeti visur pradeda.. siaip daugiau viskas gerai. snd susikroviau lagamina![]()
as sendiena ir baigiau kriautis tases
na buvau pries savaite susidejus,bet truko leliaus drabuziu islygintu isidet ir merliuku,tai sendiena pabaigiau viska
mes saunuoles
tikrai taip![]()
Lbutis žiūriu mums ir laikas atitinka
Aš vakar buvau pas gydytoją tai lelius sveria mano apie 3 kg o kiek tavo lelius sveria.
liniuxs parašė:
Lbutis žiūriu mums ir laikas atitinkaAš vakar buvau pas gydytoją tai lelius sveria mano apie 3 kg o kiek tavo lelius sveria.
laba, man ziurejo prie pora savaiciu mazdaug, tai svere 2.800kg, tai manau db irgi apie 3kg turetu buti
, db pas gyd eisiu ketvirtadieni, tai tik pamatuos, pasvers, ir sake ant kedes kels . kaip tu jautiesi? susikrovei tase?
laba, man ziurejo prie pora savaiciu mazdaug, tai svere 2.800kg, tai manau db irgi apie 3kg turetu buti, db pas gyd eisiu ketvirtadieni, tai tik pamatuos, pasvers, ir sake ant kedes kels . kaip tu jautiesi? susikrovei tase?
Jo susikroviau dar tokių smulkmenėlių liko bet čia vykstant įsidėsiu. Man tai liepė dabar į ligoninę atvažiuoti pirmadienį į patologinį sakė matuos kažką dar žiūrės vienu žodžiu ir tada manau pasakys konkrečiai apie operaciją kada jau darys.O šiaip jaučiuosi ai jau tikrai ne kaip visur paskaudinėja bet sakau ačiū dievui jau paskutinės dienelės
rasuole75 parašė:
sveikutes,na kaip visos laikotes su savo pilveleis ir leliukais?![]()
![]()
Labutis
laikomes vis dar po biski :)) mažoji matyt jau nori greiciau pas mama ateit tai duodasi pilve be perstojo
kaip tu?
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai