-A-L parašė:
manoji siandien visa diena miega, sakau gal ruosia jegas pries nakti![]()
![]()
Bus teveliams bemiege naktis
-A-L parašė:
manoji siandien visa diena miega, sakau gal ruosia jegas pries nakti![]()
![]()
Bus teveliams bemiege naktis
Brigi parašė:
Bus teveliams bemiege naktis![]()
neaisku, bet taip galvoju, kad ne pries gera cia taip...
-A-L parašė:
neaisku, bet taip galvoju, kad ne pries gera cia taip...![]()
zinok , maniskis siaip visada pries naktini miega kokias 3-4 val nemiega, o viena kart taip visa diena dejo i aki ir net vakare neatsikele, tai naktele vaje vaje buvo
zilinute parašė:
zinok , maniskis siaip visada pries naktini miega kokias 3-4 val nemiega, o viena kart taip visa diena dejo i aki ir net vakare neatsikele, tai naktele vaje vaje buvo![]()
Krapste teveliams akytes
O mazylis nakti vyresnelio nepakelia?
Brigi parašė:
Krapste teveliams akytesO mazylis nakti vyresnelio nepakelia?
![]()
pakelia, pradeda ir tas kaukt savo lovyte, bet gerai nors tiek, kad atvaro i musu lova ir nurimsta, bet aisku , man jau tada isvis jokio miego nebenusimato, nes , ir prie mazojo keliuosi, ir vyresneli saugau nuo vyro, kad neuzspaustu
Siandien dydysis ejo pro broli ir pliaukstelejo su rankyte jam per uzpakali
zilinute parašė:
pakelia, pradeda ir tas kaukt savo lovyte, bet gerai nors tiek, kad atvaro i musu lova ir nurimsta, bet aisku , man jau tada isvis jokio miego nebenusimato, nes , ir prie mazojo keliuosi, ir vyresneli saugau nuo vyro, kad neuzspaustu![]()
Siandien dydysis ejo pro broli ir pliaukstelejo su rankyte jam per uzpakali![]()
Pakadrino
Na pas tave tai kantrybes manau trigubai negu pas mane
Brigi parašė:
PakadrinoNa pas tave tai kantrybes manau trigubai negu pas mane
![]()
![]()
![]()
oj patikek kartais norisi vilku staugt, bet ka daryt, reikia kazkaip atvargt. Dabar dar nieko, tik kartais buna, kad vyresnelis labai jau pasiilgsta manes , nori, kad paimciau, tai tiesiog mamai mazaji perduodu ir tiek, bet va jau kita sav mama mano isvaziuoja, va tada prasides tikrieji mano vargeliai, jei galo negausiu ir neisnes manes pirmyn kojom , tai pasirodysiu cia karts nuo karto
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai