BŪSI parašė:
sweikute, lengvo nestumo tiau ;)..........
aciu
kolkas labai lengva
BŪSI parašė:
sweikute, lengvo nestumo tiau ;)..........
aciu
kolkas labai lengva
Editulka26 parašė:
Labas rytas,As laukiuosi dar tik penkta savaite, taciau man jau kelias dienas taip pat nugara skauda, kalbejau su gydytoja, sake galima tepti Dr. Taiso kaulazoliu tepalu, skauda tik dienom, kai ilgiau pasedziu, o naktim nieko. pas gine vizitas 12.02 tada ir ziuresiu ka sakys. Dar man toks itarimas kyla, ar tik nbus cia nuo epiduro, kuri dare pirmo gimdymo metu...
![]()
Sveika Editulka,
O negali tau paprasčiausiai nugarą mausti, nes geri daugiau skysčių ir inkstai turi daugiau darbo?
nauri parašė:
Labutis, na ka, jei priimsite jungiuosi prie jusudu testukai vos per 10 sek. parode II bruksniukus.
labai dziaugiuosi. turbut sia savaite eisiu pas seimos gydytoja sake ismatuos (na tiksliai nei pai nezinau ka ten man darys) na ir 12.09 pas ginekologe
laukiu nesulaukiu.
sveika prisijungus
BŪSI parašė:
as tai pirma karta, ir isvis gyvenime antra karta biuleteni turiutai taip keista
![]()
Tai kažką sumaišiau
Lyg buvo čia mamytė, kuri ne vieną biuletenį jau ėmė, tai norėjau paklaust, ką darbdaviams sakė. Aš tai atostogų pasiėmiau
O beje, kodėl biuletenį emėt?
labas vakaras mergaites. Vis nespeju su jumis, tiek daug prirasot. As turiu viena klaustukeli....pas gydytoja tok uz 3 sav. tai ner pas ka paklaust. Be folio geriu ir zuvies tauku kapsulytes, bet jau elinta diena pastebiu kad slykstus zuvies skonis burnoj...Ar yra kam nors taip buve?
nauri parašė:
noreciau palausti kokie nestumo padariniai jus kankino sulaukus 8 nestumo savaites?
"padariniais" to pavadinti negaleciau, bet tikriausiai nuolatinis sleikstuliukas, pykinimas, pilvelio tempimas, putimas butu pozymiais...
Nimre parašė:
sian virsininkui pasakiau kad laukiuosi![]()
nervinausi taip kad net prakaitas ispyle :))))) neatsimenu kada paskutini kart taip jauciaus![]()
ir kaip reagavo?
13 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai