mėnuo parašė:
o kada jis turi atsirasti?nuo ko priklauso ?gal žinai.?
na vienom jau atsirado ..kitom iki pat gimdymo nieko nera .cia individualiai .
mėnuo parašė:
o kada jis turi atsirasti?nuo ko priklauso ?gal žinai.?
na vienom jau atsirado ..kitom iki pat gimdymo nieko nera .cia individualiai .
Dovile 1017 parašė:
taip sako turbut tie kas nera susituoke kad nieko nereiskia,man asmeniskai labai daug reikia.
Būti susituokus ar tiesiog gyventi kartu nesusituokus - du skirtingi dalykai, tai labai daug reiškia.
Dovile 1017 parašė:
na mes taip ilgai nelaukeme .uzteko ir maziau laiko prabuti kartu .taciau nesigailiu.
na, mes kartu nuo tada, kai man buwo dar 17, tad neskubejom gywenti
wiskas sawo laiku
Veroni parašė:
is tikro, jei nieko nereiskia, o gyvena kartu, augina vaikus, negi taip sunku ta antspaudeli gaut ir but tikra seima.. As su MB dar nesusituokus, planavom po truputi taip butume neaisku kiek laiko ir planave, bet va vaikutis viska papartins![]()
na mano situacija tokia pati...
Gėlytės parašė:
Mes taip pat gyvenome pora metų kartu prieš dar susituokiant, bet vyras vieną dieną sako užteks gyventi nuodėmėje ir reikia tuoktis. Buvau šoke, tokio netikėto pareiškimo
.
O tie kurie sako, kad antspaudas pase nieko nereiškia, tai ko tada nededa? Tai padėk jei nieko nereiškia
.
Gelytes, kiek pamenu pries kelias savaites rasei, jog tavo vyras senamadiskas, padraugavot pora menesiu ir su ziedeliu tau pasipirso. Gerai isiminiau sia tavo pastaba, nes pati zinau toki atveji is artimuju (kad ne jie vieni tokie). O dabar rasai kad pora metu pries santuoka gyvenot kartu.. ar as cia kazko nesuprantu..? Pamenu tada kalba panasia linkme ejo, o as dar berods paantrinau, kad mes su vyru irgi tik po santuokos apsigyvenom kartu.
Rutelele parašė:
kaip graziau: Stonkienė, Stonkuvienė ar Stonkė?![]()
turiu tris pasirinkimus
![]()
Na, man tikrai ne Stonkė
.
O Stonkuvienė ar Stonkienė - abi gražios pavardės
.
O prie kurios tau labiau linksta širdelė?
Veroni parašė:
is tikro, jei nieko nereiskia, o gyvena kartu, augina vaikus, negi taip sunku ta antspaudeli gaut ir but tikra seima.. As su MB dar nesusituokus, planavom po truputi taip butume neaisku kiek laiko ir planave, bet va vaikutis viska papartins![]()
tai wat.o kai vaikelis jau eina i darzeli, mokykla ir visur praso tevu duomenu ,.jai mama -aite tai nzn man kazkaip butu geda.nors gyvenime aisku yra situaciju kada palieka vyrai ir t.t. bet kai kartu gyvena ir taip man negrazu netgi labai .kai vedziau sunu i darzeli viena pora irgi gyvena 10 metu nesusituokia ir darzeli pasirasiu .iene nors tikrai zinau kad nevede .matyt paciai geda.
Rutelele parašė:
turiu tris pasirinkimus
![]()
Tiek Stonkuvienė, tiek Stonkienė gražu, o tos Stonkė, Zvonkė, Bunkė tai man juokingai skamba
Rutelele parašė:
turiu tris pasirinkimus
![]()
antras variantas kazin ar galimas, jai vyras stonkus.Jai butu Stonkuvis tada taip.man taip atrodo.
Sermuonelis parašė:
Gelytes, kiek pamenu pries kelias savaites rasei, jog tavo vyras senamadiskas, padraugavot pora menesiu ir su ziedeliu tau pasipirso. Gerai isiminiau sia tavo pastaba, nes pati zinau toki atveji is artimuju (kad ne jie vieni tokie). O dabar rasai kad pora metu pries santuoka gyvenot kartu.. ar as cia kazko nesuprantu..? Pamenu tada kalba panasia linkme ejo, o as dar berods paantrinau, kad mes su vyru irgi tik po santuokos apsigyvenom kartu.
Tikriausiai kažką sumaišei
. Mes prieš vestuves draugavome 3 metus. Apie 2 metelius gyvenome kartu. Jis nesenamadiškas, o tikintis
, vis man niurzgėjo, kad negerai taip susimetus gyventi ir vieną dieną pareiškė, kad turime tuoktis ir po jo šio pareiškimo mes lygiai už mėnesio jau stovėjome prie altoriaus
.
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai