sheepsenele parašė:
na busimo vyro yra Mikuta bet galvoju gal leistu ir man pasilikti Mikuta... ar labai vyriska pavarde? nes yra Antanas Bosas o jo zmonai taip pat Bosas![]()
jei uzsienyje tuoksites, tada galesi buti Mikuta
Lietuvoje ne
sheepsenele parašė:
na busimo vyro yra Mikuta bet galvoju gal leistu ir man pasilikti Mikuta... ar labai vyriska pavarde? nes yra Antanas Bosas o jo zmonai taip pat Bosas![]()
jei uzsienyje tuoksites, tada galesi buti Mikuta
Lietuvoje ne
mėnuo parašė:
O man ne? nežinot ,čia nieko blogo ????
vienom rodosi kitom ne..nieko blogo . mamules nebukit tokios jautrios ir baikscios del visko .
Aliciuke parašė:
Na aš irgi tiekėjau tikrai ne dėl aplinkinių ar draugų nuomonės ar požiūrio, bet man pačiai labai svarbus statutas ir tikrai negalėčiau gyventi susimetus skuduris 10 ar daugiau metu ir gimdyti nesantokinius vaikus ( nors gyvenome taip 3 metus ir jokių būdų nesmerkių kitų pasirinkusi kitoski gyvenimą ) ,kai kurie sako kad anspaudas pase nieko nereiškia, bet reiškia ir net labai, pradedi labiau vertinti žmogų esanti šalia ir pnš.
Mes taip pat gyvenome pora metų kartu prieš dar susituokiant, bet vyras vieną dieną sako užteks gyventi nuodėmėje ir reikia tuoktis
. Buvau šoke, tokio netikėto pareiškimo
.
O tie kurie sako, kad antspaudas pase nieko nereiškia, tai ko tada nededa? Tai padėk jei nieko nereiškia
.
Rutelele parašė:
jei uzsienyje tuoksites, tada galesi buti MikutaLietuvoje ne
![]()
na tai teks buti Mikutiene
Dovile 1017 parašė:
vienom rodosi kitom ne..nieko blogo . mamules nebukit tokios jautrios ir baikscios del visko .
o kada jis turi atsirasti?nuo ko priklauso ?gal žinai.?
sheepsenele parašė:
Tai aš tą ir rašiau, kad jei būtų leidę man pasirinkti tokią kaip vyro, tai ir aš būčiau rinkusis, bet deja Lietuvoje neleidžia... Turbūt reikia užsienyje tuoktis, gal tada leistų.
Dovile 1017 parašė:
taip sako turbut tie kas nera susituoke kad nieko nereiskia,man asmeniskai labai daug reikia.
is tikro, jei nieko nereiskia, o gyvena kartu, augina vaikus, negi taip sunku ta antspaudeli gaut ir but tikra seima.. As su MB dar nesusituokus, planavom po truputi taip butume neaisku kiek laiko ir planave, bet va vaikutis viska papartins
Rutelele parašė:
pas mus wiskas lygiai lygiai taip pat..![]()
kartu esame beweik 7 metai, kartu seniai gywename, kaip sakai i uzsienius kartu wazinejame, namas stowi lietuwoj, leliukas pakeliui - kam wiska atideliot?
ne 18 metu gi jau.. jauciuosi wiskam pakankamai suaugusi
![]()
na mes taip ilgai nelaukeme .uzteko ir maziau laiko prabuti kartu .taciau nesigailiu.
sheepsenele parašė:
na tai teks buti Mikutiene![]()
Normali pavarde Mikutiene .
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai