Rutelele parašė:
o ar norisi jums zinoti kas gims? gal tebunie staigmena?![]()
Su vestuviniu ziedu ant siulo palaikyk virs pilvelio ir paziurek jai ratu sukasi -mergaite jai linguoja tiesiai berniukas, :))
Rutelele parašė:
o ar norisi jums zinoti kas gims? gal tebunie staigmena?![]()
Su vestuviniu ziedu ant siulo palaikyk virs pilvelio ir paziurek jai ratu sukasi -mergaite jai linguoja tiesiai berniukas, :))
zurza parašė:
labas rytas.... nepamirskit skaiciuodamos,kad jei mmmmm buvo rugsejo gale,tai pastojot mazdaug po 2ju sav,kai buvo ovuliacija...tai spalio men,ne rugsejo![]()
![]()
man ne viena gydytoja skaiciavo nuo paskutiniu mmmm pirmos dienos ,visai nesuorantu ju skaiciavimo
turbut kitaip nemoka apskaiciuoti,ir echo tipo rodo tiek pat laiko.tai zinok dabar,menesines paskutines buvo rugsejo 29
labas mergaiciukes,kaip sekasi?as va su sese is miesto parejau,nu tampo vel mane,feeeee,uzejom i kavinuke tai uzsisakiau pienisko koteilio taip sirdele atsigavo
dabar ruosiuosi eit virti raugintu agurkuu sriubyte,kaip gerai kad esu bilioteny,nezinau kaip istverciau darbe :((( sekmes visoms
Sermuonelis parašė:
Sveikosna man nuo 9 savaites linksmumai prasidejo - pradejau vemti, iki tol anksciau tik labai pykindavo, o dabar jau ir lyst lauk pradejo... kaip jums merginos, ar yra tokiu kurioms atgal nelenda..?
Matau kalba apie vyrus uzejo... maniskis labai rupestingas, vis klausia ko dabar noreciau ir lekia pirkt jei to namie nera. Nesipesam mes, tik juokais del kokiu buitiniu smulkmenu, o siaip vienas kita labai gerbiam.
Dar mergaites norejau toki pikantiska dalykeli paklaust... kaip jum su noru mylu mylu daryt? Kadangi man pastoviai bloga, tai ne tas galvoj, o vyrui tai reikia... Ar jums padidejo ar sumazejo libido, o gal visiskai nepasikeite?
![]()
![]()
Sveikute
Puiku klausima davei, tikrai idomu kaip kitom su noru myletis
nu as visai nenoriu, pries kelias savaites kai labai pykino, nes negalejau i ta puse paziuret, mane net nuo buciniu pykino, jau nekalbu apie kazka rimciau, jau net pati issigandau, kaip cia tam vargsui vyreliui atlaikyt
dabar jau galiu pakest iskest ir t.t. juk pareiga reikia atlikti, bet noras taip ir neatsirado, kaip anksciau kad buvo, tikiuos tai laikina, ir po kokio menesiuko apsivers viskas
nes mano vyrelio jau gaila darosi
Labas visoms
Aš tik po vizito iš daktarytės, na ką man tik šiandien užvedė nėščiosios knygele, paklausinėjo apie paveldimas ligas, elergijas ir pan;)Pamatavo spaudimą, pasvėrė, pamatavo pilvuką, ir jau pasidariau kraujo bei šlapimo tyrimus
na gal kiek ramiau biškely, kitas vizitas tada kai prisiregistruosiu pas šeimos gydytoją, visa savaitė užimta pas ja, reikės penktadienį skambintis
Neramu tik tiek, kad man echo niekas nedarė ir nežinau kada darys, nieko nesakė, gal visur kitaip, nežinau kažkaip tas trikdo..
ai dar sakė gimdymas nusimato liepos 8d;)
mamytux parašė:
oi mergaites nesinori ir man visai,jau ir vyro gailataip meiliai jis
bet pykina mane tai sakau gal kita vakara ir taip jau kelinta diena
![]()
oj mergaites , o man atvirksciai mane vyras traukia vis stipryn...hmmm...galeciau n´diena nakti myletis
nezinau del ko ale man noras yra visada...
Bitute03 parašė:
Labas visomsAš tik po vizito iš daktarytės, na ką man tik šiandien užvedė nėščiosios knygele, paklausinėjo apie paveldimas ligas, elergijas ir pan;)Pamatavo spaudimą, pasvėrė, pamatavo pilvuką, ir jau pasidariau kraujo bei šlapimo tyrimus
na gal kiek ramiau biškely, kitas vizitas tada kai prisiregistruosiu pas šeimos gydytoją, visa savaitė užimta pas ja, reikės penktadienį skambintis
Neramu tik tiek, kad man echo niekas nedarė ir nežinau kada darys, nieko nesakė, gal visur kitaip, nežinau kažkaip tas trikdo..
ai dar sakė gimdymas nusimato liepos 8d;)
ne karto dar nesviete?
mamytux parašė:
ne karto dar nesviete?
Ne, nors jau ir nėštumas ne mažas, einu į polikliniką tai gal ten kitaip, dabar galvoju gal privačiai nueiti, gal pažės echo...neramu man ir tiek
6 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai