Dubysa parašė:
Aš 9 kg.
Pavydziu baltai
Dubysa parašė:
Aš 9 kg.
Pavydziu baltai
Dubysa parašė:
Laba vakarėli. Nu žinokit niekas manęs nekankina, išskyrus pilvo skausmą pačiame viršuje.Tikriausiai leliukui mažai vietos. Spaudžia man šonkaulius. Kiek ekoskopų Jums darė? Man dar tik vieną - 18 sav. Šiandien prašiau kad antrą padarytų, tai tik po 2 sav. paskyrė![]()
Bus jau 37 sav. Nežinau kas gims, taip norėtusi jau rūbelius ruoštis, nebus gi visi balti. Sau jau tašiuką susidėjau. Matavo pilvo apimtį tai 100, klausiau koks lelius maždaug - tai sakė apie 3000 - 3100 kg. Čia aišku be ekoskopo nustatyta. Rankiniu būdu
Va taip ir gyvenu laukimu....
Man šiandien darė antrą echoskopą, tai sakė, kad lelius tris kg sveria, o dar tik 33 savaitės. Tai kiek jis svers kai jau gimdyt reikės
O ir iš to echoskopo nieko gero, tik sumaišė dabar mane ir viskas, per pirma sakė, kad berniukas, laukiam jau su vyru berniuko, o dabar sakė, kad berniuko nemato. Tai va iš to echoskopo tik nežinia.
O dėl rūbeliu spalvos, tai ne tik balta, dar tinka ir žalia su geltona
Starkute parašė:
Mano 117 cm apimtis.Ketvirtadieni buvau ligoninej,tai sake didesnis pilvelis nei pagal laika,bet nieko baisausSake mano lelyte sveria 2.227 kg,cia pagal ekoskopa,bet aisku dar vistiek yra paklaida kazokia
![]()
Mano pilvelis irgi panašus (114cm) ir pagal echoskopą vaikelio svoris apie 2300g.
ana.egidi parašė:
labukas, mes ir echo daremes tai lelius siai dienai 33sav.+4d sveria 2150kg, pilvo apimtis 99cm, priaugau 4, 8kg![]()
cja per wisa nestuma tik tiek priaugai???????
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai