2013.05.22 18:19 (prieš 12 m.)
lina1984 parašė:
Kaip sekasi maitinti,ar pati skysciu daug vartoji?As tai pastebejau kai isgeriu vandens virs 2l tai pienuko daugiau yra
sekas gerai, buvom vakar pasisverti - jau priaugo 600 g
tai per menesi virs kg turetu iseiti, jei taip ir toliau
dabar mums augimo suolis, nuo papo nenulipa, uzsisakineja pieneli, tai mano backos jau sprogsta
buvo pradzioj man guzeliai susisuke, paskui viska issiurbe iki dugno matyt, nes subliusko backeles, o dabar vel is naujo uzsisuko gamyba
skysciu gerimas tai man idomiai. dar ligoninej pastebejau keista reiskini, kad kai tik mazyle isikabina i papuli, man iskart turbut pasipila gerieji hormonai ir kartu burnoj atsiranda keistas pojutis, ciulpimo refleksas kazkoks suveikia ir man, tada labai norisi gerti
cia turbut, kad mazule taip godziai pirmus gurksnius ryja, tai ir man norisi isgert
tokia tradicija ir liko - ji tik prie papulio, as iskart buteliuka vandens i burna
neisgeriu turbut 2l per diena, tiesa sakant - niekad neskaiciavau... per karscius tai man labai gerai eina obuoliu sultys, skiestos vandeniu. pora dienu vien toki gerima geriau ir tik sausainius valgiau, mazule kazkaip kitaip i sultis nesureagavo, tai ir toliau toki gerima geriu
skaniau nei grynas vanduo...
o kaip sekasi tau?
ten tam zindymo forume man kartais net pikta, pagal dauguma mamu - nevalgyk nieko turbut, nes nuo visko alergizuos. tai kai paklausiau - ka gi valgyt, i ta klausima tik viena mama man teatrase