sveikinimai!!
o kokiu dydziu buna? iskur cia zadi pirkti?
spangse parašė:
o mes si sestadieni krikstinsim abu vaikiukus ir dar ziedus sumainysim tuo paciu,tai laukia didele sventetik nezinau kaip atlaikysim mes ja,nes pati maitinu dar…
Mes rugpjucio 1 tuokemes, tai buvo
Tik prie altoriaus vaikas prareke, o per baliu puse laiko kitame kambaryje prasedejau, nes vaikas valge visa laika. Bet ir pasokau, ir su sveciais pabendravau. Tik atsipalaiduok ir viskas bus ok!
Labas rytas mamytes, as zinokit visai pasimetus, jau kelinta nakti is eiles, mano kukulis prabunda 3 nakties, ir pradeda raitytis, steneti,verkti, uzminga tik kokia 8, pilvukas buvo susitvarkes pora savaiteliu, atrode kad jau pasibaige vargeliai, po to prasidejo vakarais dideli skausmai, maziulis rekia vos nuramint eina, o dabar ir vakarais ir naktim prasidejo, nieko nepakeitem, valgo ta pati misinuka, lasiukus nuo pilvo putimo vis dar duodu, ir Biogaia duodu, net nebezinau ka daryt, atrodo kad mes ir pravargsim iki puses metu, ar jau visu maziukams susitvarke pilvukai?gal galite patarti ka dar daryt?
as nenoreciau vestuviu sventes kai toks maziukas vaikas dar yra,ir ypatingai jeigu mama pati maitina, nes kokia cia svente kai puse baliaus turi prasedeti kitame kambaryje, tiesiog jeigu jau iki gimdymo neapsizenijama manau tada metukus kitus dar galima palaukti..cia mano nuomone. na aisku grazu nuotraukos yra kai nuotaka maitina mazyli, bet kad paciai mamai tai nera patogu tai faktas...su tokiu mazyliu nenuplanuosi, gali buti ir taip kad visa baliu ant papo nores prakabeti...tai jokio atsipalaidavimo ir megavimosi svente...
gi ne kasdien tuokiamasi
dar karta pabreziu kad cia tik mano tokia nuomone. sekmes jaunajai, jeigu neramus mazylis kokio valerijono isgert galetum pries maitinima ir pasitureti ilgiau prie papuko,,na kad apsidrausti, kad nereiketu sokineti vis nuo stalo, o galetum kiek imanoma daugiau megautis svente, mazyliui miegant
spangse parašė:
o mes si sestadieni krikstinsim abu vaikiukus ir dar ziedus sumainysim tuo paciu,tai laukia didele sventetik nezinau kaip atlaikysim mes ja,nes pati maitinu dar…
Manau istaikysi momenta ir pamaitinsi be problemu pavyzdys yra viena mamyte Gintare,maciau foto kaip grazei atrodo nuotaka maitinanti vaikuti...
Sveikinimai sutuoktuviu proga!Bukit laimingi
miegancioji grazuole parašė:
as nenoreciau vestuviu sventes kai toks maziukas vaikas dar yra,ir ypatingai jeigu mama pati maitina, nes kokia cia svente kai puse baliaus turi prasedeti kitame ka…
Pritariu, kad geriau palaukti. Bet kazkaip nesigailiu. As nesureiksminu taip tu vestuviu, gal todel
lina1984 parašė:
Manau istaikysi momenta ir pamaitinsi be problemu pavyzdys yra viena mamyte Gintare,maciau foto kaip grazei atrodo nuotaka maitinanti vaikuti...![]()
Aciu brangioji! ;))
Sveikutes, ziuriu cia gana daug mamyciu, kurios gimde netekejusios. As panasu, kad isvis neistekesiu, nes mano draugas pries santuoka nusistates
bet as kazkaip to nebesureiksminu. Tik va nervina kai aplinkiniai bando man irodyti, kad as vestuviu noriu
vis sako, tu nepergyvenk, per krikstynas susituoksit
albertina parašė:
Sveikutes, ziuriu cia gana daug mamyciu, kurios gimde netekejusios. As panasu, kad isvis neistekesiu, nes mano draugas pries santuoka nusistatesbet as kazka…
Idomei tavo draugas galvoja,
,manau kiekviena beveik nori pasipuost balta suknele
bet yra kaip yra...
6 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai