akvelina parašė:
O tu gal sese dvyne turi ?
Taip turiu nu va ir mane pazysta :)
nors ir nuotraukos nera geras
akvelina parašė:
Taip turiu nu va ir mane pazysta :)
nors ir nuotraukos nera geras
editajon parašė:
Taip turiu nu va ir mane pazysta :)nors ir nuotraukos nera geras
![]()
Siaip ir as esu editajon, na jau pabaiga aisku kita
Jusu nepazystu, tik is matymo zinau, kazkaip is senesniu laiku isidemejau jus su sese, nes man tevai is pradziu buvo uzdeje varda Erika, o po keliu dienu pakeite
.
tina999 parašė:
o tai i darzeli dar neve\\\\
Nesidomejau dar del darzeliu, bet cia tikrai nepigus reikalas tie darzeliai
mes abu dirbantys ir uzdirbam geras pajamas, tai mums jokios kompencacijos nebus tai moketi kokiu 700 sv i menesiu uz full time darzeli neapsimoka , o mums labai gerai gausis as rytais busiu o vyras vakarais, plius mano mama cia dar yra taip kad per visus 3 kaip nors suderinsim iki kokiu 3 metuka.
Aisku tik man nepsiseke nes as dirbsiu vakarais
o ndar mano darbas ir savairtgaliais reikia dirbti tai sunku bus bent jau man:):)
akvelina parašė:
Siaip ir as esu editajon, na jau pabaiga aisku kitaJusu nepazystu, tik is matymo zinau, kazkaip is senesniu laiku isidemejau jus su sese, nes man tevai is pradz…
Nu faina susirasysti su mamytem is Kursenu,
Turbut kas ir zino mus tai kad mes dvynukes, mums daug kas zino, tik mes su sese ne
taip o sesers vardas Erika :)
Liutukas_Viktorija parašė:
o as nemanau ,kad kas i alytu vaziuos,galiu viska pastu issiust i bet kur..dar vystymo lenta yra visiskai nauja jeigu reiketu?
Bet ar nebus brangu siųsti :/?
irmuleee parašė:
labas rytas,o maniske vis dar miega,net keista,kyla visada labai anksti isleidziam broliuka i mokykla ,pazaidzia,pavalgo ir vel pamiega..o va sendien sau parpia...l…
Na musu vardelio istorija man paciai tokia idomi atrodo. Mums su vyru nuomones sutapo del visai kito varduko, bet tas aaociavosi su nelabai maloniu mums zmogum. Todel viena vakara kai buvo like 10 dienu iki gimdymo as brangiojo grieztai pareikalavau si vakara uzsiimti varduko rinkimu. Gincu daug nebuvo
. Taip ta vakara apsistojom ties Dominyku. Kadangi vardas svieziai sugalvotas tai palikom ta reikala rytojui. Mat rytas uz vakara protigesnis
. Deja, kai atsiguliau miegoti dar domejaus apie ta varduka internete. O mano pilvas tuo metu pradejo taip baladotis kaip per visa nestuma nerabuve. Uzmigau gana greitai su mintim kad eytoj baigsiu vardo rinkima... Bet va nakti pirma valanda pabudau nes pajutau tokia stipria vandens srove is keliu kartu. Visa lova slapia buvo. Taigi ir isvaziavom gimdyti... Na po to kazkaip jau nebedrysom kito vardelio berinkti. Kazkaip atrodo kad mazius pats ji issirinko.
Jinta parašė:
Bet ar nebus brangu siųsti :/?
Nesvarbu,as dar vasara ieskojau kam galeciau ,kas vargingai gyvena perduot,bet taip ir neradau tai dali is kovinuku mamytei atidaviau,o dar dalis liko.tai tu man i privat parasyk kokiu adresu galima butu siust
akvelina parašė:
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai