Bernadeta parašė:
na gal tu gydytoja geriau pasitikek, negu forumuose ieskok patarimu
Siais laikais tokie gydytojai kaip aš
Bernadeta parašė:
na gal tu gydytoja geriau pasitikek, negu forumuose ieskok patarimu
tenenubalsta parašė:
na galbut ir skirtingaibet pas mane net ant nesciosios korteles, kokios paslaugos, tyrimai man bus daromi, rase keliu sav. bus daromi echoskopai.
man taip pat dare 3 ir ne todel, kad problemu buvo
uzsirasiau apziurai pati neplanuotai ir padare
irmmak parašė:
man taip pat dare 3 ir ne todel, kad problemu buvouzsirasiau apziurai pati neplanuotai ir padare
![]()
dar kazkas nemiega?
Mazyyytis333 parašė:
man irgi buvo išraše vaistu kur negalima gerti nėštukėms tai aš kažkaip ir negėriau,nes manau gal tie kurie vaistus gamina ir pažymi lapelyje,kad jų negalima gerti geriau žino nei daktaras...
Mazhas parašė:
Nemiega , nemiega ... nebeimanoma uzmigti siom dienomOi mergytes man liko viena dienele , meldziu , kad viskas prasidetu naturaliai ir netektu pernesiot lelytes…
tai mazu ir laikysi
Man iskrito katik kamstis!! Visa nakti lyg maudeno pilvo apacia kai keldavausi i tuoleta, o paciam ryte kai nuejau i tuoleta tik pliumpt!!! Ir ziuriu toks rusvas guzas iskyru, bet toks didelis guzas!!! Ne jokie gabaliukai, neskystas, o toks guzas
Iskart supratau, kad cia tas kamstis!!! Man labai idomu, kuriai mamytei taip buvo ir kaip greitai jos jau turejo savo maziukus??? Negaliu patiketi, kad pirmieji pozymiai atsirasdineja man
Mazhas parašė:
Nemiega , nemiega ... nebeimanoma uzmigti siom dienomOi mergytes man liko viena dienele , meldziu , kad viskas prasidetu naturaliai ir netektu pernesiot lelytes…
jauciuos grynai taip pat :))) sianakt koja begalo trauke tai trypiau ir trypiau, miegojimo padeties neradau sianakt tai vis galvojau gal cia jau pradzia, vis laukiu kol suims taip kad net nzn kur dingti
laukiu rytdienos ir viliuos kad jau mano mazyte nores isvyst savo tevelius
giedreburger parašė:
Man iskrito katik kamstis!! Visa nakti lyg maudeno pilvo apacia kai keldavausi i tuoleta, o paciam ryte kai nuejau i tuoleta tik pliumpt!!! Ir ziuriu toks rusvas gu…
Sveikinimai su pirmaisiais pozymiais ;)
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai