darbstuole parašė:
Tiesa.vienkartine 1430 lt.
Klausimukas,ar man reikia nueiti iki sodros ka nors parasyti,kai parasiau savo dar…
sodroje reikia, gali internetu prašymą užpildyti.
darbstuole parašė:
Klausimukas,ar man reikia nueiti iki sodros ka nors parasyti,kai parasiau savo dar…
Mildošius parašė:
,o as laukiu jau pinigeliu...
Reiks nulekt.
Mildošius parašė:
man traukėsi lėtai tai ukolus gavau į sėdimąją..![]()
as irgi, tai juokiaus gydytojai, kad pirma karta i uzpakaliuka vaistus leidzia
darbstuole parašė:
na sodroj reik uzpildyt prasyma, kad vpa pinigelius moketu. prasymas motinystes(tevystes) atostogoms.
Sagikasa parašė:
O kaip dabar, susitvarke viskas?
tikiuosi jau
po vtiek vaistu turejo susitvarkyt
mano vaikas visas i mama -vakar ramus ziurejo festivalio video.. o db pagal turkiskas dainas nuluzo ant ranku issiverkes
del gimdymo tai man visai geras reikalas, jei ne tas siuvimas brrr:)as atvariau su 6cm atsidarymu ir nieko nejauciau(daktare sake per jos pamaina atvaryt) tai prakirpo vandenis, su vyru sedejom ziurejom tv, muzikine kauke rode:))kai jau reikejo stumt, tai beveik 2 val jauciu stumiau, pavydziu tom,kurios per 20 min isstume...ir tai daktare jau poto uzsigulus padejo isstumt ir tada tas plysimo siuvimas brr
sveikos
as si nesunkiai pagimdziau apie 2 prasidejo saremiai, tai maniau, kad paruosiemieji, bet kai nesimiegojo issimaudziau susiruosiau, kol brolio sulaukiau, kad vaikus paziuretu tai atvaziavau 8 ryto, tai jau visai linksma buvo, atvaziuojant jau kiekviena nelyguma ant gatves jauciau, vyras negalejo patiketi, kad ten kaskas nelygaus yra, o as jau cypiau
atvaziavus mw su vyru sporinosi, per kiek pagimdysiu, tai vyras pataike, kad iki 11 spesiu
pries 10 i vonia leido jau lipt ir nustebau, kai greitai atsirado noras stumti ir vandenys nubego
uzjauciu visas kurios sunkiai gimdet, as va po gimdymo atsemiau, kai gimda traukesi
tokius skausmus turejau, grynai kaip ir saremiai
ir taip kokias tris dienas, kai tik maitindavau mazaji
sveikos.na aš galiu pasigirt,kad pirmą pagimdžiau per 20min iš trečio stūmimo,o antrą per kelias minutes iš antro-nei kiek neplyšus ir nekirpta..
bet kas dėl paskutinių nėštumo mėnesių,tai iš klubų skausmo nepaėjau ir skaudėjo kaip sąrėmiai,o naktim tai išvis visą nėštumą nugarą skaudėjo.tai turbūt prisikentėjau ne ką mažiau
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai