Lini parašė:
Sveikos merginos ir sveika, likimo drauge, KristinaDaug mudviem panasumu!!! As irgi kraujavau vos tik ikopus i 7 sav. Paskyre duphastona. Echo pirmadieni turbut man jau bus 8, jau ir skaiciu tuoj pamesiu
Neramu, o kas mudviem belieka daryti?! Juk neuzsispirsim, kad neziuretu ir taskas! Beje, niekada pati echoskopo nesu prasiusi! Neklausiu nei lyties- nesvarbu, kad tik isnesioti ir tureti sveika vaikuti!!!
Mano ginekologe irgi visada sako, kad skaudeti neturi! Juo labiau, kad ji pilvo apacios skausma priskiria gresiancio vienam is pozymiu!
Mane vakar isleido is ligonines, gulejau irgi nesciuju patologiniame skyriuje, tik dienos stacionare. Gerai, kad turesiu nedarbingumo pazyma. Baisu ir pagalvoti, kaip dirbti reikes! Tai ir sukasi mintys kaip nedirbti ir kuo ilgesni biuleteni susitvarkyti![]()
Kaip pacios siandien savijauta? Gal yra jau kokiu gydytoju minciu nuo ko tie skausmai?
O tai tu is kokio miesto?mano gyd.pas kuria iki 12sav.lankiausi,sake jeigu skauda,vadinas turi skaudet,cia ligoninej sako kad neturi,ziuresiu ka trecias gyd.izvelgs