ErnestaB parašė:
ne tik Cipollino parduotuvėj, bet ir Kotryna, Baby City, Vaikų miestas
pas mus yra tik rududu, ir riki2.. is tokiu didesniu
ErnestaB parašė:
ne tik Cipollino parduotuvėj, bet ir Kotryna, Baby City, Vaikų miestas
pas mus yra tik rududu, ir riki2.. is tokiu didesniu
Sandriuke parašė:
as tai patariu dar nepirkt, mazu nereikes, nes jai pasiruosus ilgai maitinti pati, tai jis nera reikalingas..
beje dar erricaya zuvu taukus is amway geri po 1 kapsule 1 kart dienoj?
as geriu
geriu amway kalci magni, ir dar cesnaka, ;) beje skaiciau apie amway zuvu taukus, radau rekmala zurnale kazkokios firmos zuvu taukai parasyta ne maziau 90 proc zuvu tauku.. pradejau dometis... galvoju galbut verta, pasirodo, visi zuvu taukai gaminami is zuvu kepenu aliejaus,... isivaizduokit kad augina zuvis ir kas ju kepenyse dedasi,,, daro zuvu taukus, o amway sertifikuotai gamina zuvu taukus is lasisos mesos ir riebalu, todel jie tokie brangus, mano moc geria miolers zuvu taukus
uzpilkite savo geriamus zuvu taukus verdanciu vandeniu, pamatysite ka geriate, miolers net snypste ir putojo nesvarumais, o amway istirpo lyg aliejuko ipilta
dziaugiuosi jog vartoju amway
As gal pora saaiciu pienuka rankytem nusitraukinejau ir visai puikiai sekesi.vyras tuo trpu maitindavo vaika misinuku, as piena nutrukinedavau.vis tikejausi,kad gal po kurio laiko ims ir prades toleruoti mano pienuka, o kad koks uzdegimas nesigautu, tai darbuodavausi rankytemis.aisku skaudedavo, bet ko nepadarysi del vaikucio.
erricaya parašė:
beje apie pientrauki, drauge turejo, nezinau koki tai kankinosi, o poto nusipirko elektrini, sake nera net ka mastyt, tai manau gal ir as prie jo linkciau, uzsidejo, paspaude mygtuka ir viskas... o ten pompuoji pompuoji, ranka paskausta
![]()
pas mane buvo avent, tai as labai dziaugiausi
erricaya parašė:
as geriugeriu amway kalci magni, ir dar cesnaka, ;) beje skaiciau apie amway zuvu taukus, radau rekmala zurnale kazkokios firmos zuvu taukai parasyta ne maziau 90 proc zuvu tauku.. pradejau dometis... galvoju galbut verta, pasirodo, visi zuvu taukai gaminami is zuvu kepenu aliejaus,... isivaizduokit kad augina zuvis ir kas ju kepenyse dedasi,,, daro zuvu taukus, o amway sertifikuotai gamina zuvu taukus is lasisos mesos ir riebalu, todel jie tokie brangus, mano moc geria miolers zuvu taukus
uzpilkite savo geriamus zuvu taukus verdanciu vandeniu, pamatysite ka geriate, miolers net snypste ir putojo nesvarumais, o amway istirpo lyg aliejuko ipilta
dziaugiuosi jog vartoju amway
![]()
o po 1 kapsule reikia gerti tik 1 karta i diena? nes as uzsisakiau irgi tureciau sia sav gauti, tai db domiuosi
Adrija29 parašė:
pas mane buvo avent, tai as labai dziaugiausi
rankinis ar elektrinis? bet jei yra galimybe isigyti elektrini gal elektrini turet? pirkti nezadu bet jei prireiks poto neturesiu laiko dometis
Sandriuke parašė:
o po 1 kapsule reikia gerti tik 1 karta i diena? nes as uzsisakiau irgi tureciau sia sav gauti, tai db domiuosi
as geriu po 1 i diena
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
Džiaugiuosi ir liūdžiu kartu, labai suprantu visas emocija…