brunette parašė:
oo, pas mane irgi rankos mėlynėm nusėtos, dabar geriausias žaidimas - nutaiko momentą ir kanda![]()
Mano vis i pėda bando ikasti
brunette parašė:
oo, pas mane irgi rankos mėlynėm nusėtos, dabar geriausias žaidimas - nutaiko momentą ir kanda![]()
Mano vis i pėda bando ikasti
AuReLiJa J parašė:
Kas svarbiausia aš islipu iš lovos isvarau i darbą tai jis ismiega ~4 val![]()
Pripratę buvom kad su klausimų sąrašu vis parašo
o cia kelias dienas tylu.
Sveikos,
As net stebiuosi ir dziaugiuosi uz tas, kurios sugeba pailset su vaikais
Mano vaikas toks rankinukas mamyciukas, kad jau net aplinkiniai stebisi... Kavinej net kavos neina ramiai isgert, apie pavalgyma nekalbu. Buvau porai dienu nuvaziavus pas drauge, tai grizau pavargusi ir suirzusi, net i wc nejus minutei, vaika randu uzsiklykusi.
Vat ir pasekmes, kai nuo pat gimimo, vos suniurzgejusi imdavom ant ranku, migdem savo lovoj ir panasus dalykeliai. Tokios klaidos gyvenime nebekartociau.
O siaip, saunuoles mamytes
kabinetuke parašė:
Pripratę buvom kad su klausimų sąrašu vis parašoo cia kelias dienas tylu.
Taip taip tai ir turėjau omenyje
AuReLiJa J parašė:
Kas svarbiausia aš islipu iš lovos isvarau i darbą tai jis ismiega ~4 val![]()
Jaucia mamos kvapa ir prasosi
miegoti visa nakti? Kas tas yra?
jei bus ramiau - as irgi is tu, kurios visos nakties nuo gimdymo nemiegojus ;) bet ziuriu ir savo penkiamete ir dar karta sau primenu - viskas labai laikina
Claudia. parašė:
Sveikos,
As net stebiuosi ir dziaugiuosi uz tas, kurios sugeba pailset su vaikais![]()
Oi labai nemanau, kad cia tokios "klaidos" turejo itakos
nepamirskit, kad visi skirtingi, visi su skirtingais poreikias, bet saves ir sprendimu kaltinti nereiketu. Daug vaiku migdomu salia, daug i vaiku visus paverkimus reaguojanciu.
Aha, draugai irgi nesprato pasakymo, kad maziausiai pasiteisines pirkinys vaikiska lovyte. Sakejau vaikas su mumis tikrai nemiegos,na spekit, ar tikrai nemiega
sakau, visi skirtingi, visi su skirtingais poreikiais, ir vistiek visi uzauga ir visa gyvenima su mamom nemiega ;) oi kaip greit ateis laikas, kai pyks, kad nepasibeldusios i kambari uzeinam ;)
Claudia. parašė:
Sveikos,
As net stebiuosi ir dziaugiuosi uz tas, kurios sugeba pailset su vaikais![]()
Cia manau labiau nuo charkterio priklauso negu nuo miegojimo kartu ar nesiojimo ant ranku. Sunaus noru tikrai neignoruoju, bet jis ir nedaznai ant ranku prasosi. Ir i tualeta ramiai nueinu ir su mociute ar teciu galiu keliom valandom palikti. Miegam nuo 3 men kartu.
Claudia. parašė:
As neteigiu, kad 100% cia del to, bet, kad tas sackinimasis turejo kazkiek itakos, manau realubet zinoma, gal klystu.
Kad vargina labai suprant ir uzjauciu... Tikrai sunku, zinau... Gal pakalbekit su kokiu konsultantu, ka patartu? As kaipnezinanti, bet itariu, jei bandysit per piebarta "pripratinti" prie kitu, baikas gaus daugiau streso ir dar labiau ieskos nusiraminimo pas mama... O ir etapas raidos toks yra, kai vaikas supranta, akd mama ir jis nera vienas ir tas pats, kiekvienas tai isgyvena skirtingai, vaikai tuo metu tikrai kur kas demesio reikalauja.. Tik vieneim tai trunka maziau, kitiem daugiau laiko..
cheles parašė:
Kad vargina labai suprant ir uzjauciu... Tikrai sunku, zinau... Gal pakalbekit su kokiu konsultantu, ka patartu? As kaipnezinanti, bet itariu, jei bandysit per pieb…
Tai taip, jei tik pvz anyta paima, jis automatiskai, dar priesiskiau i ja ziuri (aisku isplestas rekia) ir tada dar labiau manes reikia. As jokiu budu nebandau jo pratinti per prievarta prie kitu, kaip tij sakau, kad turi palaipsniui priprast.
As siandien butent labai pavargau, del to emocijos ima virsu
siaip viskas tikrai atrodo daug paprasciau...
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai