2014.06.26 18:48 (prieš 12 m.)
Pupyte123 parašė:
Na mano visa laika tingine buvo, galvojau kad dar suvikres, bet nieko, tas kad stipriau spiria ir isiremia
na va mes likimo drauges, atskirai nuo vyru
atvykai p…
Ne ne pas mama, viena gyvenu dabar
Prieziura Italijoje labai gera, ten viska nuo A iki Z istikrina, daugiau negu reikia, echoskopas kas menesi, ir dar begale tyrimu, zinok net atsibosta...Ten man jau ir dukrytes sirdies kardiograma padare, turiu visa papke, su jos sirdutes nuotraukomis
As nusprendziau cia gimdyti,nes ten labai karsta vasara, iki 40 laipsniu ir daugiau temperatura pakyla, o pacioje sostineje labai sunku, man va paskutine savaite kai ten buvau sutrukinejo venos, nes buvo jau 37 karscio, iseiti niekur negali, nes atrodo nealpsi greitai, tai susitarem, kad prabusiu cia vasara, tai ir su gimdymu taip gavosi, beto panasiai kaip ir jus laukiame kada butas bus paruostas, nes nusprendem prie juros apsigyventi, su vaiku daug ramiau negu mieste, man pasivaiksciojimai bus malonesni.....As tai zadu po menesio kai mazyle gims vykti, aisku jeigu viskas bus ok....O tau neuzeina ilgesio priepuoliai?
Na kai paskaiciau apie Olandija tai nustebau, gimdyti namuose manes turbut niekas nepriverstu, kokie naturalistai ten jie
O siaip man kazkaip labai simpatiski zmones atrodo olandai, nors nzn kaip is tiesu yra,...Patinka ten gyvent?