vaitind parašė:
oho, kokia didele, cia tai nustebinaibet super, svarbuv viskas gerai, is bedos cezari padarys, nepergyvenk
![]()
Pirmoji gime maza 3kg vos. O dabar cia jau bus man
vaitind parašė:
oho, kokia didele, cia tai nustebinaibet super, svarbuv viskas gerai, is bedos cezari padarys, nepergyvenk
![]()
Pirmoji gime maza 3kg vos. O dabar cia jau bus man
jurguteee parašė:
Pirmoji gime maza 3kg vos. O dabar cia jau bus man![]()
viskas bus gerai
svarbu sveikute!! mano pazystama pati pagimde 4500g, tad viskas imanoma, aisku, tokiu atveju geriau cezaris, bet jai sekesi labai gerai.
butu kitaip neleide, bet trecias nestumas.
vaitind parašė:
as bijau guleti. pirma nestuma labai daug gulejau ant nugaros, aisku, gal ne tai itakojo nelaiminga baigti,bet dabar vengiu, net nakti pabundu kartais ir issigastu,…
labai gailiuos ir atsiprasau jei kazka netaip parasiau ...
as buna irig kartais ant nugaros prabundu, ir persiverciu iskarto , bet as tiesiog manau jei netycia pamiegociau ant nugaros valanda, tai man atrodo nieko neatsitiktu
juk tu negali saves reguliuoti bemiegant.. siaip skaiciau , kad busimaja mamyte pazadina kaip instinktas , kai ji miega ant nugaros, lyg tai butu sukis, persiversti
vaitind parašė:
viskas bus geraisvarbu sveikute!! mano pazystama pati pagimde 4500g, tad viskas imanoma, aisku, tokiu atveju geriau cezaris, bet jai sekesi labai gerai. :…
Vat ir man gyd panasaus svorio prognozuoja...ai, nebeda ir cezaris, svarbu viskas seip gerai butu;)
vaitind parašė:
taip. esu tuo isitikinusi, kalbu ir prasau Dievo,kad viskas butu gerai![]()
viskas bus gerai
kitaip negali buti. o zinai ko laukies?
jovitik parašė:
labai gailiuos ir atsiprasau jei kazka netaip parasiau ...as buna irig kartais ant nugaros prabundu, ir persiverciu iskarto , bet as tiesiog manau jei netycia…
baik tik viskas gerai, nereikia atsiprasyti tikrai
matyt mane ir zadina inkstinktas. tiesiog as dienos metu guledavau visada ant nugaros, bet gal ir ne tai itakojo.. na bet privengiu nugaros padeties.
jovitik parašė:
viskas bus gerai![]()
kitaip negali buti. o zinai ko laukies?
![]()
taip, berniuko
tris kart patvirtini, du kart genetikai, tai jau esu tikra
o danguje mazyte angeliuke mus saugo
vaitind parašė:
baik tik viskas gerai, nereikia atsiprasyti tikraimatyt mane ir zadina inkstinktas. tiesiog as dienos metu guledavau visada ant nugaros, bet gal ir ne…
na isivaizduoju , ka teko isgyventi , as jauciu irgi visko bijociau, kad ir taip daug ko bijau... vakar nagus geliu daziau, vat ir dabar pergyvenu, ir sian stikline kokokolos isgeriau
vyras gere su pica ir as uzsinorejau, pirma karta per nestuma galima sakyt, nekenciu saves, skaitau geriau alaus pora gurksniu isgert nei kolos, ir tai sveikiau
jovitik parašė:
merginos ar jau galit atpazint kuria kuno dalim trenkia jusu stebukleliai?nes man jau kyla itarimu su kokia kuno dalimi, bet dar negaliu teigti 100 %
![]()
o aš visą laiką galvojau, kad pilvo apačią man su kojytėmis spardo, bet per echo gydytoja pasakė, kad mažė žemyn galva įsitaisiusi pas mane, tai ir beldžiasi su galvyte
105 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai