Claudia.. parašė:
Nu jo. O vat as gavau laiska, is tos ligonines kur gimdysiu, kad geguzes 14 atvykt vel darytis ultragarso, kazin kame cia reikalas? Pirmadieni varysiu pas daktara p…
O tu pati registravais i ligonine ? Ar kaip cia....
Claudia.. parašė:
Nu jo. O vat as gavau laiska, is tos ligonines kur gimdysiu, kad geguzes 14 atvykt vel darytis ultragarso, kazin kame cia reikalas? Pirmadieni varysiu pas daktara p…
Claudia.. parašė:
minanzelika parašė:
O tu pati registravais i ligonine ? Ar kaip cia....![]()
Ta prasme del gimdymo ar del to vizito?
minanzelika parašė:
Del gimdymo![]()
Tai, kai uzsiregistravau del ultragarso, to kury daro 18 savaite, manes daktare paklause, ar noresiu ten gimdyti, tai sakau na taip, tai va taip ir gavosi, gavau tokia forma uzpildyt, ten savo ir vyro duomenis reikejo irasyt, apie ligas parasyt ir panasiai
O ko dabar ten nevaziuot, neisivaizduoju
Na daktaras gal paaiskins, nieko as cia pati neismastysiu
minanzelika parašė:
Del gimdymo![]()
O tai tu dar nezinai kur gimdysi?
Claudia.. parašė:
Tai, kai uzsiregistravau del ultragarso, to kury daro 18 savaite, manes daktare paklause, ar noresiu ten gimdyti, tai sakau na taip, tai va taip ir gavosi, gavau to…
Aiskutis
man ultragarso ta issamu tyrima dare tokioi kaip privacioj klinikoi, tai ten tikrai nepriima gimdymu... nareiks daktares klaust
blyn prisiskaiciau apie gimdyma.... baisu pasidare, na apie tuos kirpimus, plysimus... mama mano abu gimdymus karpe... o as taip bijau to...
minanzelika parašė:
Aiskutisman ultragarso ta issamu tyrima dare tokioi kaip privacioj klinikoi, tai ten tikrai nepriima gimdymu... nareiks daktares klaust
![]()
Na jo, paklausk daktares ir bus aisku
Tai tu neskaityk geriau, nezinosi, kaip tau bus, geriau jau buti pozityviai nusiteikus ir ramiai laukti tos didziosios dienos
minanzelika parašė:
Aiskutisman ultragarso ta issamu tyrima dare tokioi kaip privacioj klinikoi, tai ten tikrai nepriima gimdymu... nareiks daktares klaust
![]()
As tada kol laukiau, kada priims mane, kokiu kleckiuku maciau, jauciu kokios 1 ar 2 dieneliu, nes mamos tokios suvargusios vaiksciojo
Bet jau grozis tu naujagimiu, neapsakomas, taip ir norejosi paciupt ant ranku
minanzelika parašė:
![]()
Mane kirpo tai nieko nejauciau,o kai siuvo isvis kikenau ir sakiau,kad kutena...matyt nors jau ir nebelasino nuskausminamuju,bet jie dar slopino kazkiek skausma,arba cia tokia ekstaze buvo kad vaikiuka jau turiu
o siaip paskui buvo siek tiek nepatogumo kol siulai istirpo,bet man nelabai skaudejo...
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
Džiaugiuosi ir liūdžiu kartu, labai suprantu visas emocija…