vaiduliukke parašė:
Man su sunum buvo neplanuotas cp, bet sikart su gydytoja tikimes, kad pagimdysiu patiTik va, placenta mano labai zemai, jei nepakils, tuomet niekur nedingsiu …
Gerai kad ir tiurlinu daug vandenuko
vaiduliukke parašė:
Man su sunum buvo neplanuotas cp, bet sikart su gydytoja tikimes, kad pagimdysiu patiTik va, placenta mano labai zemai, jei nepakils, tuomet niekur nedingsiu …
Gerai kad ir tiurlinu daug vandenuko
Vaidaa89 parašė:
Saunuole, kad esi taip pozytiviai nusiteikusi!![]()
![]()
Pries nestuma niekada tokia nebuvau
, visad pikciurna
, daba nors ir bedeliu turim
, pastovei ant sekimo esu ir panasiai,bet tikiu kad viskas bus gerai
, kazkodel sirdyje ramu
, net paciai keista
Kleopatra1992 parašė:
Pas mane ant nugaros, koju, subines pradeda atsirast tokie kapiliarai, a jie isnyks paskui kazi?
Nugi čia strijos, nepranyks jos, tik paliks baltos
Juditel3 parašė:
as irgi viliuos, tepiau pregnacare bet vistiek jos atsiranda ir nezinau , jau dabar jauciu nebeisnaikinsiu, tereik tiketis geriausio paskuiir taip visos slaunys…
Tikrai pas jus daug
Šiaip jos tikrai nepranyks, tik paliks baltos. Pas mane po 8 metų baltos jos palikusios.
Skaičiau, kad makadamijų aliejus super, tai nusipirkau, bet tik retsykiais pasiteplioju, labai ilgai džiūna anas
Juditel3 parašė:
as irgi viliuos, tepiau pregnacare bet vistiek jos atsiranda ir nezinau , jau dabar jauciu nebeisnaikinsiu, tereik tiketis geriausio paskuiir taip visos slaunys…
Tikrai pas jus daug
Šiaip jos tikrai nepranyks, tik paliks batos. Pas mane po 8 metų baltos jos palikusios.
Skaičiau, kad makadamijų aliejus super, tai nusipirkau, bet tik retsykiais pasiteplioju, labai ilgai džiūna anas
minanzelika parašė:
Laikykisas ant pilvelio dar neturiu... ir tikiuos nebus... bet cia nezinia... nei viena nera apsaugota... seip tikrai daug sportavau pries nestuma, ir presiuka …
Man pilvukas paskutiniais mėnesiais labiausiai sutrūkinėjo
abudu parašė:
Tikrai pas jus daugŠiaip jos tikrai nepranyks, tik paliks baltos. Pas mane po 8 metų baltos jos palikusios.
tai as tu alieju irgi netepu, neturiu as kur but nuoga tiek laiko kol susigers
tai mano mama paskutini karta gimde pries 21 metus o strijos like, aisku kaip ir saket baltos bet yra, jau beveik susitaikiau kad kitaip nebus
saule neidegu tai randeliai gal nesvies kai visa balta esu
Kleopatra1992 parašė:
Pas mane ant nugaros, koju, subines pradeda atsirast tokie kapiliarai, a jie isnyks paskui kazi?
Laba, cia ir yra strijos. Tepk kuo daugiau. Nors sako, kad jiegu mama turi, tai ir dukra tures. Paveldimas dalykas. galiam tik pristabdyti ju plitima drekinant oda nuolat.
Feona parašė:
![]()
Nezinau kaip del chemijos, bet nuo to kad as tepuosi kremu krutine mano vaikas nieva tikria ne gaus
Nesamone. Kai maitini pienu tai ka valgei net vakar nedaro jokios itakos pieno skoniui, tik ~4-6val tas skonis buna stipriai itakotas. As savo lialia pirmaja iki 9 menesiu maitinau. Visada pasisakydavau savo ginekologej kad tepuosi ir ka tepuosi, tai tik pagirdavo.
Ugasius parašė:
Laba, cia ir yra strijos. Tepk kuo daugiau. Nors sako, kad jiegu mama turi, tai ir dukra tures. Paveldimas dalykas. galiam tik pristabdyti ju plitima drekinant oda …
Tai kad nei mama, nei mociute, nei sesuo neturi jokiu striju ;/ visos turejo mazuliukus pilvukus, nedaug priaugo svorio, o man visiskai viskas kitaip.... tai nzn kodel cia taip ;D
4 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai