Rafinuota_bohema parašė:
? atleiskite, nelabai supratau, kas neištysta?![]()
![]()
Papuku guma su sunum kai auginau visokiu buvom isbande .istysta pasidaro yokia slykstyne.o VA aven fiemos islieka nepakite
Rafinuota_bohema parašė:
? atleiskite, nelabai supratau, kas neištysta?![]()
![]()
Papuku guma su sunum kai auginau visokiu buvom isbande .istysta pasidaro yokia slykstyne.o VA aven fiemos islieka nepakite
ligitamasev parašė:
Super
aš ir kažkaip manau, kad puiki kokybė
ir pientraukių ir viso kito
vaiduliukke parašė:
Sunui kazkaip viska Avent'o turejau (buteliukus, soskyte, rankini pientrauki, pieno saldymo indelius, kurie puikiai tiko ir kosytems), tai labai patenkinta esu, nes…
As viska turejau bet taip ir liko net neispakuota...sakiau mamai,kad nieko nepirktu,bet nu kaip ji susilaikys,tai nupirko buteliukus,soskutes,sterilizatoriu,pientrauki naudota drauge atidave,bet man absoliuciai neprireike situ daiktu
vaiduliukke parašė:
As turejau ta naujagimio rinkini Avent, tai is keturiu tik du buteliukai panaudotiO pientraukio prisireike gydant spenelius, veliau palikdavau teciui kartais ma…
As tiesa su pientraukiu tai susimovus buvau
niekad jo nenaudojau,o kai atejo primaitinimo laikas pagalvojau,kad reiktu gal kosytes balint savo pienu,tai issitraukiau ta pientrauki atiduota,pradejau traukt ir nieks nebega
vos keli lasai,gal koks saukstas pieno...tada meciau ta pientrauki,sakau sudas koks,turbut sugedes jau...nuejau nusipirkau nauja ir pasirodo ir tas nieko neistraukia
teko susitaikyt su tuo,kad neteks balint savo pienuku kosiu,nes pientraukiai mano krutu nenugalejo,o jau rizikuot ir pirkt koki tikrai brangu elektrini vien tam kad kosei pora saukstu pieno nutraukt nebuvo prasmes ir noro
Mamytės, ar planuojate įsigyti pervystymo staliuką? aš asmeniškai mastau apie komodą - pervystymo stalą
kadangi jau dabar sunkiai jau vaikučio rūbeliai betelpa, o kur dar visi kiti daiktai... ir man asmeniškai nepriimtinas tas pampersiuko keitimas ant lovos, tad mes su vyru nutarėme , kad mums reikia įsigyti
galvojame apie kažką tokio 
vaikučiui paaugus naudosime kaip paprastą komodą, o ant viršaus bus galima žaisliukus ar knygutes sudėti
Rafinuota_bohema parašė:
Mamytės, ar planuojate įsigyti pervystymo staliuką? aš asmeniškai mastau apie komodą - pervystymo staląkadangi jau dabar sunkiai jau vaikučio rūbeliai betelpa, …
O mes manau pirksime tik vystimo lenta ir desime vonioje ant skalbimo masinos, nes vietos nelabai turime tokiai specialiai komodai, nors noro aisku turiu tureti viska ka imanoma
vilmoskyte parašė:
O mes manau pirksime tik vystimo lenta ir desime vonioje ant skalbimo masinos, nes vietos nelabai turime tokiai specialiai komodai, nors noro aisku turiu tureti vis…
Vystymo lenta ir puiki idėja, bet mums netinka, nes mums rūbai netelpa, tai mums kartu patogiau
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai