vilmoskyte parašė:
o mes galvojame apie tokio stiliaus lovyte, ji man labai patinka, tai jei pradejus pirkti didziuosius pirkinius vis dar nebus dinges noras, tada lelyte miegos tokio…
Labai labai graži lovytė
vilmoskyte parašė:
o mes galvojame apie tokio stiliaus lovyte, ji man labai patinka, tai jei pradejus pirkti didziuosius pirkinius vis dar nebus dinges noras, tada lelyte miegos tokio…
Labai labai graži lovytė
vilmoskyte parašė:
tokios ir man lb grazios
vilmoskyte parašė:
Labai labai grazi
Cia Norvegijoj pirksit?
Claudia.. parašė:
Labai labai graziCia Norvegijoj pirksit?
man ji irgi labai grazi, bet grizusi uz keliu savaiciu i lt susitiksiu su keliais dailidem, pakalbesiu, gal apsimoka pasigaminti, o jei ne, tada manau pirksime Lt, tik jos kainyte turi...
vilmoskyte parašė:
man ji irgi labai grazi, bet grizusi uz keliu savaiciu i lt susitiksiu su keliais dailidem, pakalbesiu, gal apsimoka pasigaminti, o jei ne, tada manau pirksime Lt, …
Isivaizduoju, matosi, kad ne eiline, savajam parodziau irgi ziauriai patiko
Claudia.. parašė:
Isivaizduoju, matosi, kad ne eiline, savajam parodziau irgi ziauriai patiko![]()
tik as baltos noriu tokios lovytes
tai va bus labai idomu, kokios sumeles paprasys dailides lt, viena moteris is baldu salono rase, kad jai gamino dailide tulpes formos lovyte ir paprase labai padorios kainos, tik va kokia ta kaina ir neparase...
vilmoskyte parašė:
tik as baltos noriu tokios lovytestai va bus labai idomu, kokios sumeles paprasys dailides lt, viena moteris is baldu salono rase, kad jai gamino dailide tulpes…
O jei ne paslaptis, kokia kaina parduotuvej jos?
Claudia.. parašė:
O jei ne paslaptis, kokia kaina parduotuvej jos?![]()
Buvau radusi "Skelbiu.lt" Lietuvoje, labai graziai islaikyta tai prase 600 lt, bet deveta ir nebespejau rezervuoti, greitai pardave, o nauja apie 1800 lt, tai va nzn, ar mano brangusis pritars kai jau reiks pirkti mano tokiems pirkiniams
nes dar ir vezimo noriu naujo, tai jis kraupsta nuo mano noru
vilmoskyte parašė:
Buvau radusi "Skelbiu.lt" Lietuvoje, labai graziai islaikyta tai prase 600 lt, bet deveta ir nebespejau rezervuoti, greitai pardave, o nauja apie 1800 lt, tai va nz…
Ojei, tikrai brangu
Manasis irgi nuo visko kraupsta, nors ir nera viskas jau taip brangu, kaip jam atrodo
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai