Claudia.. parašė:
Labas rytasAš likau šiandien nustebinta vėl, buvo atvažiavęs mano daktariukas aplankyti manęs, net išsigandau, sakau galvojau, kad reikia atvažiuot pasir…
tikrai tau superinis daktaras pasipuole :))) sveikinu ;)
Claudia.. parašė:
Labas rytasAš likau šiandien nustebinta vėl, buvo atvažiavęs mano daktariukas aplankyti manęs, net išsigandau, sakau galvojau, kad reikia atvažiuot pasir…
petkris parašė:
sveikos ar kuriai nors taip buvo pvz ,kaip man buvo 15 sav sake kad berniukas ir va 20 sav pasake kad mergyte tai nzn kuo tiket;p
man tik va vakar pasake kad mergaite, akivaizdziai matosi, priartino ir nufotkino, o anksciau net kalbos nebuvo apie lyti,o vakar pries darant skena paklause ar noriu zinoti... o tai tau neparode ekrane kas matosi?
jovitik parašė:
Ačiū, aš irgi labai dėl to džiaugiuosi
Paskambinau savąjam, papasakojau, tai jis sako, nu bet įdomiai kaip, sako gal turi jis kokių kėslų
Sako eik tik, svaigaliuk
Sakau jam kokį 50 metų, sako nu gal dėl vaiko, sakau galvoji nori mano vaiką pagrobti, sąmokslo teorijas jis jau mato
Ievadyte parašė:
Na va mamukai, as buvau pas daktare katik apziurejo mane, ismatavo viskas gerai, o kai paklausiau gal lyti paziures tai pasake jog nereikia, jog dabar darys scana t…
Kokia nesamone, tai kodel taip gydytoja elgias.
Na va as po didziojo scano
Nuotaika superine, mano mazylis auga super, viskas jam gerai
Vos neapsiverkiau, kai pamaciau mazylis ciulpe pirstuka
Tobulas jausmas lauktis vaikelio
Tik turi buti labai atsargi nes mano placenta labai zemai yra. Sake gydytoja turiu but atsargi
Mamytės, gali kuri naudojatės tokiu pientraukiu, kokie atsiliepimai? Ar patikima ši firma?
vaikutis.lt/maitinimo-reikmenys/pientraukiai/elektrinis-pientraukis-canpol-12-201-4600
Žiūriu, kad AVENT gan brangoki
Vakar su brangiausiu nutarėm, kad reikėtų įsigyt, sakom patogu kelionėj ir šiaip jei reikės vaikiuką keliom valandom palikt pasaugot kam
jurguteee parašė:
Geras....maniske dabar tiek sveria![]()
dabar kai vaiksto, daug juda, kruta, tai vos po 100 g. priauga, o dar isrankus maistui (kai isalkes, valgo viska :)bet badu nemarinsi gi)
jovitik parašė:
mm, idomiaibet bliamba is ebay taip viskas ilgai eina, nebent prisisiust daug iskarto
gaila , kad tokiu dalyku negalima parduotuvej nusipirkt
![]()
Laba.
Pas mus LT tai tokiu vaistinese yra, manau. Gal ir pas jus kur butu rast?Reiktu tiesiog paieskot, gal pavyktu
Karolina777 parašė:
Kokia nesamone, tai kodel taip gydytoja elgias.![]()
Net nezinau, o taip laukiau siandienos ir vyras, sakom jau suzinosim tikriausiai abu nekantravom ir se tau kad nori. Pasake jog nera prasmes nes nesenai aceit darytas skanas, o lytis nera svarbu jeigu labai norim ir laukiam leliuko. Sakau tai faktas kad nesvarbu tik patogiau ubelius pirktis ir varduka rinktis, bei siaip ramiau ant sirdeles ir pacei man butu :/ be nieko nepesiau, tai persikelsim i kauna sakiau iskart eisiu pas daktare uzsiregistruoju ir ziuresiu ka sakys
jei ne turbut neistverus eisiu ir as pas privaciu jau
Claudia.. parašė:
Bet tikrai, kokia puiki mintis, jau geriau į vonelę įpilt, negu laukanJei aš turėsiu daug pienuko irgi taip darysiu
Oda bus kaip nulieta
![]()
Sveikos, mergaitės
kaip nuotaikos? šiandien pas mus puikus oras, tai net nuotaika puiki
Aš planuoju pienuką šaldyti ir kai mažiukas paaugs, pilsiu į košytes ir smoothiukus
jei tik atliekamo bus, ko labai tikiuos
Man pradėjo labai skaudėti kairiąją kirkšnį, tai einu kaip senutė, pasišlubčiodama
ir net nežinau kas čia nutiko, nes niekur nepasitempiau...
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai