misdrieziuke parašė:
cia ta pirma fraze skirta tom bobutem ,kurios apsnekineja jaunas mamytes![]()
misdrieziuke parašė:
cia ta pirma fraze skirta tom bobutem ,kurios apsnekineja jaunas mamytes![]()
katanelis parašė:
![]()
Saunuole
Meduoliukas parašė:
bet vyresni pasiziuri kaip i piemenka su vaiku , bet man taiseip guodi man jau 22m. tai antras leliukas bus jau po mano gimtadienio o pirmas gime k…
o pirmas planuotas buvo?
nu seimos daktaras irgi israsineja visokiu vaistu reikia nereikia, kad paskui uz firmu dovanotas keliones pailset isvaziuotu
as neatkalbineju jusu nuo tu vitaminu.tik pasakiau tai, ka zinau ir ismokau per 6metus universitete
o mano gine kaip tik man net nesiule jokiu vitaminu, iskyrus foline r. nes zino kur mokiausi, tai zino, kad neapgaus
ziemos metu - taip. jie siokios tokios naudos turi, bet vasara... o ir sakau, naudingesni tie, kurie sudaryti is kuo maziau komponentu. pvz vit a+e. tai tikrai abu pasisavins organizmas. o tie multitabs - pinigai i siuksliu deze
katanelis parašė:
tai dar fainiau,kad jaunavaikuciai dziauksis turedami jauna ir grazia mamyte
as tai visada svajojau buti jauna mamyte,man taip grazu kai jaunos poros su v…
Na, aišku, svarbiausia, kad jauni tėveliai turėtų pakankamai atsakomybės ir gebėtų tinkamai išauklėti ir išlaikyti naujagymį. Žinai, vien grožio negana
o kur dar meilė vaikui. Žinau jauną šeimą, kuri gal gražiai žiūrisi, bet žinant kad mamytė skriaudė pilvuką, bandė sukelt persileidimą, gėrė, rūkė, korsetus nešiojo, nemylėjo mažiuko, tai ir grožis dingsta.
dinute04 parašė:
Sveikos merginos![]()
Norejau paklausti ar kuri Jusu stebi savo BT siai dienai?
…
Man is vakaro buvo 37.1 o siandien ryte 37.2.zemiau nekrenta.ar darei testa?
misdrieziuke parašė:
nu seimos daktaras irgi israsineja visokiu vaistu reikia nereikia, kad paskui uz firmu dovanotas keliones pailset isvaziuotu![]()
![]()
![]()
Na manau kiekvieno pasirinkimas.as pasirinkau nesciuju vitaminus su foliu ir nesiskundziu
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai