brigusia parašė:
Nu tikrai! Turiu keleta drabuzeliu tai tie beveik beveik![]()
As ant pirmojo sunaus jau isbandzius visokiu, tai tie labiausiai patiko ir vaizdu, ir kokybe, ir kaina
brigusia parašė:
Nu tikrai! Turiu keleta drabuzeliu tai tie beveik beveik![]()
As ant pirmojo sunaus jau isbandzius visokiu, tai tie labiausiai patiko ir vaizdu, ir kokybe, ir kaina
brigusia parašė:
Va sito pjuvio dar nesirodem, tai va sugijom puikiai, tik va suku galva kaio manot liks randas ar isaugs???
O randelio niekuom netepat?
brigusia parašė:
Va sito pjuvio dar nesirodem, tai va sugijom puikiai, tik va suku galva kaio manot liks randas ar isaugs???
Kazkiek liks, bet manau nezymus
sesers sunui zanda siuvo kokiom 3-4siulem 3metu kai buvo, tai dabar 16metu ir visiskai nesimato nieko
brigusia parašė:
mes tai va kiek mokam kai norim, nu bet cirkas vakar kai taip pakele ciupau telefona tas tik bumt ant sono galvos neislaikes ir i lovytes krasta su galvanu be…
Jetau...koks grozis
Simuutėėėė parašė:
mano vyrukas![]()
Grazuolis ir dickis koks jau
ritukas23 parašė:
pasirodom ir mes kokie pustazandziai esamryt einam pas daktare pirma karta, ziuresim kiek per menesiuka priaugom, bet jauciu nemazai
![]()
Puciukai kokie dideli
Irma92 parašė:
Mes vakar sventem menesiadieni. Priaigom 1100 kg ir paaugom 3cm
Grazute kokia
brigusia parašė:
Buna jiem isvis nuslenka kazkodel, kiti i pagalve nusitrinanieko tokio ataugs.
Man net atsisėst neleidžia:)) o nugarą jau kaip skauda tai man būtinai atsiremt reikia:)) užmiega irgi tik ant rankų:)) tada tik į lovytę įkeliu :))
brigusia parašė:
Tikrai kad sugijo puikiai,ir manau kad randa issaugs,o jei ir liks tai nezymus
6 testuotojų vertinimai
8 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai