Colliukke parašė:
Ar is musu esanciu mamu yra kokia mokytoja ar veda koki bureli? Turiu keleta klausimu![]()
as studijuoju pedagogika :DD
Colliukke parašė:
Ar is musu esanciu mamu yra kokia mokytoja ar veda koki bureli? Turiu keleta klausimu![]()
as studijuoju pedagogika :DD
aniutkaa parašė:
Ar tikrai negali krikstyti pora kuri nesusituoke baznycioj?? Mes kaip tik krikstateviais but paprasem musu draugus bet jie susituoke tik santuokos rumuose...
Tikrai negali, mes jau pakrikštijom savo mažylį, tai teko susipažinti su visa tvarka
nerigute123 parašė:
As nieko izeist nebirejau tikrai bet kaip turi buti baznycioj susituoke jei net nesituokes ar skirtingas seimas turintys zmones. Man nelogiska. As greiciaau tikiu k…
Jei krikšto tėvai iš skirtingų šeimų, tai jie ir neturi būti susituokę
jei išvis dar šeimos neturi tai irgi gali būti krikšto tėvai.
nerigute123 parašė:
Tik man idomu ar pusbrolius vienu metu galima krikstyti? Kad dvigubu vestuviu tikrai nefalima daryti o Krikstynu nzn.
As tokiu budu krikstyta. Vienu metu su pusbroliu. Mano tevai ji, jo tevai mane. Tarp musu tik menesio skirtumas
brigusia parašė:
O va Druskininkuose, pusbrolis krikstino savo berniuka pries 6 metus ir kriksto tevai sugyventiniai buvotai sake dabar taip nesarytu nes issiskyre kriksto tevai…
O mes kriksto tevus imsim is skirtingu seimu kad niekas niekada neissiskirtu
Colliukke parašė:
O mes kriksto tevus imsim is skirtingu seimu kad niekas niekada neissiskirtu![]()
Ir as taip darysiu. Bet neissirenkam kas tai galetu but
Colliukke parašė:
O mes kriksto tevus imsim is skirtingu seimu kad niekas niekada neissiskirtu![]()
Ir lanko atskirai ir dovanu daugiau ane?
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai