ferfela parašė:
Vakar panaudojau zvakute nes kelinta diena 37temp. Visai nepadejo kaip verke taip verke reikejo nesioti arba salia buti ir glostyti galvyte kad uzmigtu...![]()
Bet juk 37 normali temp.
ferfela parašė:
Vakar panaudojau zvakute nes kelinta diena 37temp. Visai nepadejo kaip verke taip verke reikejo nesioti arba salia buti ir glostyti galvyte kad uzmigtu...![]()
Bet juk 37 normali temp.
ferfela parašė:
Iki 37,5 temperatūra kūdikiui yra norma.
Laima121 parašė:
O dieve, dar tokio budo nesu girdejus :))))
Kad su termometru suaktyvintu isange ir kakuti padarytu?
Colliukke parašė:
Maniske kai viena karta buvo nepadarius tris paras as termometro galiuka ikisau. Nors daktere saje viskas cia gerai. Bet kad ji butu macius kaip vaikuj palengvejo i…
Nu, kai musu lelius nekakojo 8 dienas as penktaja kisau ta termometra ir nieko jam nepadejo,vistiek nepakakojo, buvau pasiruosus 9 dienas laukt ir ant 10 pas gyditoja eit, nes iki 10 dienu gali nesitustint valgydamas MP, bet astunta pats padare, o dabar atradau gera buda, nes pastoviai nekakoja mano zuikis, visad kas tris- keturias dienas tik ir tai turbut nepadaytu, bet kai pora dienu praeina as vakare suvalgau 500g dziovintu slyvu ir pamaitinu vkare, nakti ir ryte jau randu dovanu VISADA ir nereik tu termometru ypac berniukams nereik ten stimuliuot
nors mane mama sake iki 6 men tik su termometru sikdino, nes sake kitaip niekaip, bet tai aciu dievui, kad koks nelaikymas neissivyste, ar tas dalykas, kai pats po to nebegali savo jegom pakakot
Errrikiux parašė:
Nu, kai musu lelius nekakojo 8 dienas as penktaja kisau ta termometra ir nieko jam nepadejo,vistiek nepakakojo, buvau pasiruosus 9 dienas laukt ir ant 10 pas gydito…
Tai apie kasdiena as ir nekalbu. Nedaryciau to pati niekada. Bet kai reikejo viena kart tai manau tikrai nieko. Bet suvalgius pati puse kylo slyvu manau is tuliko pati neiseiciau. Reiktu ir vaika ten maitinti...
Mehi parašė:
Tai termometra reik be tik ikisti bet ir truputi nuleisti zemin kad kakutis iseitu padaryti tokia kaip skylute,kaip padarai turi iseit bet koks nesvarbu ar uzkietej…
Na as kai ta karta kisau tai tik vos vos ikisau ir dave 1,5metro srove. Tai vaizdelis buvo geras
Evveliute parašė:
Iki 37,5 temperatūra kūdikiui yra norma.
Bet anksciau rodydavo 36 neramu
Man naujai mamytei
Colliukke parašė:
Na as kai ta karta kisau tai tik vos vos ikisau ir dave 1,5metro srove. Tai vaizdelis buvo geras![]()
Reiskia tikrai vaikuciui buvo blogai
Colliukke parašė:
Tai apie kasdiena as ir nekalbu. Nedaryciau to pati niekada. Bet kai reikejo viena kart tai manau tikrai nieko. Bet suvalgius pati puse kylo slyvu manau is tuliko p…
ne nu gal an karto as visos dezutes ir neisvalgau, truputi perdejau
puse mazdaug, zdziu valgau kol labai labai nebenoriu
22 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai