OLlVlA parašė:
Kur pirkai?
maximoi pirkau, bet ten zinau, kad ukininkas veza ta piena, na kaimiskam skireli
tai manau vistiek pavirinsiu, kad ir raso jog pasterizuotas , busiu ramesne
OLlVlA parašė:
Kur pirkai?
maximoi pirkau, bet ten zinau, kad ukininkas veza ta piena, na kaimiskam skireli
tai manau vistiek pavirinsiu, kad ir raso jog pasterizuotas , busiu ramesne
rožine parašė:
maximoi pirkau, bet ten zinau, kad ukininkas veza ta piena, na kaimiskam skireli![]()
as duodu karves piena paprasta tai tik pasildau.o kaip ozkos nezinau.kazin ozkos skanus pienas?
scheri parašė:
as duodu karves piena paprasta tai tik pasildau.o kaip ozkos nezinau.kazin ozkos skanus pienas?
man asmeniskai ne, ir turi kvapa specifini, ir daug riebesnis uz karves, bet tipo sveikiau ir nekelia elergiju, nes karves pieno mes netoleruojam
rožine parašė:
man asmeniskai ne, ir turi kvapa specifini, ir daug riebesnis uz karves, bet tipo sveikiau ir nekelia elergiju, nes karves pieno mes netoleruojam![]()
tai tada gal neverta net pirkt;)))))as pieno aplamai nemegeja.
tiesiog si
rožine parašė:
nupirkau vaikui paragaut ozkos pasterizuoto pieno, gal zinot ar reikia ji dar pavirinti ar galima tiesiog pasildyt? nete info nelabai randu tik is forumu![]()
jeigu is parduotuves tai tiesiog sildziau Nikolei mikrobangei
ld
scheri parašė:
aisku kad ozkos daug geresnis kalcis organizmu geriau pasisavina tik kad jis brangus vienas minusas
o skonis tai man saldus ir geras
naste100 parašė:
aisku kad ozkos daug geresnis kalcis organizmu geriau pasisavina tik kad jis brangus vienas minusas![]()
![]()
![]()
man skirtumo del pinigu ner.;)bet as patipieno nekenciu. ir manoji tik dabar pradejo karves piena gert ir nebenorejo misinuko....tai kazin ar gers ta ozkos dar.
scheri parašė:
man skirtumo del pinigu ner.;)bet as patipieno nekenciu. ir manoji tik dabar pradejo karves piena gert ir nebenorejo misinuko....tai kazin ar gers ta ozkos dar.
Ožkos pieno skonis gana panašus į karvės. Gal kiek saldesnis ir riebesnis. Dėl erkinio encefalito profilaktikos reiktų užvirinti. Virti nereikia. Bet nžn ar šiuo metų laiku tai aktualu? Nors girdėjau, kad erkės pabudo, tik gal ožkos dar ne lauke
gintarenik parašė:
Ne visi vaikai gali gerti karves piena, pvz mano brolis uzaugo gerdamas tik ozkos piena, nes karves pienui buvo alergiskas, as daviau karves pieno savajai tai lb u…
na pju pju mes gal savaite kaip gerim ir nieko mums ner....
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai