braske34 parašė:
nu pas mus irgi prasidejo kazkokie neramumai, nakti kelias gal kas 1-1.5val, tai jauciuos kaip zombe, nuotaikos nera, miegas ima, diena zirzia, gerai tik ant ranku,…
o man nuolatos salta
braske34 parašė:
nu pas mus irgi prasidejo kazkokie neramumai, nakti kelias gal kas 1-1.5val, tai jauciuos kaip zombe, nuotaikos nera, miegas ima, diena zirzia, gerai tik ant ranku,…
o man nuolatos salta
rozalinka parašė:
kaip mane nervina kai mano mazas jau tris dienas nekakojo...tikria tikejausi,kad siandien padarys, ne sslyvu tyrele sumaitinau galiam sakyti 100ml
Aš maitinu mp ir misinuku ir mes taip pat jau kelias dienas ne kakojam, o bezdam tik
rozalinka parašė:
kaip mane nervina kai mano mazas jau tris dienas nekakojo...tikria tikejausi,kad siandien padarys, ne sslyvu tyrele sumaitinau galiam sakyti 100ml
Kazkuri mama minejo, kad laisvina tarkuotos morkos sultys..nes as buvau pradejusi davinet savam, bet kai parase kad sitaip, tai ai geriau palauksiu 5 men.vizito ir kaip daktare pasakys..
Ugnius-Austeja parašė:
Sveikos , as tai su ne kokiom naujienom buvom vakar galvos echoskopa darytis tai rado cista , sake nedidele ir dazniausiai kudikiam pranyksta , bet taip neramu daba…
Mums irgi dare echoskopija net 3 kartus. Pirmoji ligonineje, 5 para. Tikrino todel, kad sunkesnis gimdymas buvo, kuris baigesi cp. Ziurejo ar nera vandenu ir pan. Po to 3 menesi tikrino neurologe vel profilaktiskai. Siaip viskas buvo kaip ir gerai, bet jai nepatiko tarpelio dydis tarp smegeneliu. Tai del sito skyre manksteles bei masazus. tai po masazu atejom vel 5 men pasitikrinti ar pagerejo, tai jau viskas buvo gerai, tarpelis sumazejes.
O kodel ne visiems vaikuciams tikrina tikrai nezinau.
Taciau neurologe vel skyre manksteles del tonusu, pas mano berniuka kojos sake issitempusios. Tai liepe ateiti, kai jau vaikscios.
Be to mano maziukas pagal visus milzinas, jau 9.1 kg ir 71 cm.
sandrule85 parašė:
Mums irgi dare echoskopija net 3 kartus. Pirmoji ligonineje, 5 para. Tikrino todel, kad sunkesnis gimdymas buvo, kuris baigesi cp. Ziurejo ar nera vandenu ir pan. P…
mano mergina keturiu men svere 8,765 o ugis buvo 71cm
sandrule85 parašė:
Mums irgi dare echoskopija net 3 kartus. Pirmoji ligonineje, 5 para. Tikrino todel, kad sunkesnis gimdymas buvo, kuris baigesi cp. Ziurejo ar nera vandenu ir pan. P…
Ir musu milzinas :-D Dar neturim 5 menesiu o jau 9.500 kg ir ugis 72 cm
musu irgi laukia echoskopas..is pradziu buvo baime, bet dabar kai ta diena nebe uz kalnu, tai tiesiog laukiu, kad greiciau ji ateitu ir praeitu..tai pas jus reiskias padideje raumenu tonusai ? Kazka uzsimine musiske daktare apie tai, bet sake neurologe tiksliai pasakys..
kmina27 parašė:
Noriu paklausti ar jusu leliukai kai nesioji po namus ir rodai daiktus bando juos liesti? Maniskis tik vakar pradejo ir tiek krykstavo kad paciai juokinga buvo![]()
Mano mažiukas jau senai į viską tiesia rankutesm visko jam reikia
nori ropoti, tik rankytės neklauso dar, tai kaip kirminiukas šliaužia, tai ir svetainėj sėdėjom, o jis prišliaužė prie katytės ir capt už uodegos, ir toks isišiepęs, patenkints, katytės tik nepatenkintos, nes būna ir gultuke kai sėdi, eina kokia katytė pro šalį, tai irgi griebia, kartais pavyksta, kartais ne, bet džiaugsmo daug
sijute parašė:
Mamytes, vakar gavom skiepukus 4 men proga. Siandien ziuriu dar kojytes tose vietose, kur dure dar smarkiai paraude, o palietus jauciasi guziukai. Ar ir jums taip b…
Taip, čia normali vietinė reakcija, nieko baisaus ;) guziukas dar kurįnlaiką jausis ir parudimas kai preis.
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai