Daiiva parašė:
o kodel skaiciuojat ne kiek y rankas gaunam, o kiek ant popieriaus![]()
nes "gavėjos kompensuojamasis uždarbis" yra visa suma kuria darbdavys ismoka jum i rankas ir plius mokesciai.
Daiiva parašė:
o kodel skaiciuojat ne kiek y rankas gaunam, o kiek ant popieriaus![]()
nes "gavėjos kompensuojamasis uždarbis" yra visa suma kuria darbdavys ismoka jum i rankas ir plius mokesciai.
mazytiaa1 parašė:
tai jai mano alga 600 lt i menesi buvo,tai jai pasirenku metukus tik iseit,tai as gausiu 600 lt kas menesi visus metus,ar cia tik taip skaiciuojama uz tuos 4 menesiukus?
Daiiva parašė:
tai gali buti , kad metus gausim dauliau litu , nei budavo alga,
ne metus mes negausim, gausim keturis menesius nuo 30 savaites didesni atlyginima, o paskui 70 procentu.
Simona1988 parašė:
Čia rimtai galima nuo vyro skaičiuot? ? ?kur tokią info rasti?
is tikruju, tai info nlb ir ieskojau... turiu kelias drauges kurios taip jau buvo pasidare, tai pries vaiko 1 gimtadieni nuejom tiesiai i sodra ir pasakem, kad norim, kad nuo vyro skaiciuotu. gal per kelias minutes supilde visas formas ir kita menesi jau vyras gavo ismoka. tai va, minusiukas kad i vyro saskaita perveda pinigus, tai jam vis turiu primint kad man pervestu arba duotu
jurgaciki parašė:
na kaip ir aprasyta,be apie 0.5 etato tai nieko visai,ir siaip skaitau ir pusiau suprantu![]()
manau kad nera skirtumo kiek tu dirbi svarbu kad jus dirbanti,nes yra nustatytos ismokos lubos ir grindys,drauge dirba ant 0,5 etato tad pagal jos atlyginima ji tegautu nepilnai 400lt,o kadangi yra nustatyta maziausia ismoka,ir jus privalote gauti minimalia ismoka pagal minimalu atlyginima,pasizvalgykite sodros tinklapyje,o minimali ismoka yra beveik 500 lt,tai drauge net dziaugiasi kad neuzdirbo tiek,nes gaus vistiek daugiau.
jurgaciki parašė:
tai jai mano alga 600 lt i menesi buvo,tai jai pasirenku metukus tik iseit,tai as gausiu 600 lt kas menesi visus metus,ar cia tik taip skaiciuojama uz tuos 4 menesi…
na ne jum nuo sumos kuria rode ant popieriaus paskaiciuos 70proc. ir metus laiko jum tuos 70proc. mokes. Nes juk tam ir yra tos ismokos iskirtos nestumo ir gimdymo atostogos ir vaiko prizeiuros atsotogos. paparasciau nestumo gimdyo apmoka 100proc, vaiko prieziuros-70proc, jei pasirenkat 2 metus neiti i darba.
Tayra parašė:
is tikruju, tai info nlb ir ieskojau... turiu kelias drauges kurios taip jau buvo pasidare, tai pries vaiko 1 gimtadieni nuejom tiesiai i sodra ir pasakem, kad nori…
Supratau ačiū už info
reikės eiti su vyru, nes čia būtų tiesiog super jei taip išeis pasidaryti
mazytiaa1 parašė:
ne metus mes negausim, gausim keturis menesius nuo 30 savaites didesni atlyginima, o paskui 70 procentu.
o jei as eisiu metams tai 100 proc
Daiiva parašė:
o jei as eisiu metams tai 100 proc
na tada kiek mano galvele nesa taip gausite didesni atlyginima...
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
Džiaugiuosi ir liūdžiu kartu, labai suprantu visas emocija…