Robbie parašė:
nu mano ozku ozka, vos ko negauna, tai ardosi kaip kokiu 3 metu vaikas![]()
nesuprantu kaip taip... tiesiog zviegia, musa mane, (saves nemusa), krenta a…
Čia dar gėlytės
(Aišku vaikai skirtingi)
Robbie parašė:
Čia dar gėlytės
(Aišku vaikai skirtingi)
KarinaK parašė:
Na šaunu kad mažiau litrų reik išgert,o maniškė ir taip obuolius ir kitus vaisius valgo,sriubytes irgi ,problemų neturim.... Beje pasisekė naktinius maitinimus apma…
Gal kiek nugaryte nezymiai paberta buvo. Siaip temp nebuvo, tik naktim pradejo neramiai miegot. Tai cia jau neaisu ar nuo skiepo, ar nuo kazko kito.
Mano dukra kazkaip nei saves, nei musu nemusa ir nekandzioja, buna kad plauksteli mum, bet taip nepiktai, tai visada pasakau kad musti negalima ir kad caca reikia daryti.
O pas mus yra muzikelej mergaite pusantru metuku, kuri is nervu perkelis menesius visus plaukus sau is nervu nusirove. Mama sake, kad vede per kelis neurologus, dare tyrimus. Tai vienas is ju paaiskino, kad toks dukros charakteris ir jai susinervavus reikia butinai nukreipti demesi mergytes. Plaukucius teko nuskusti, bet jau graziai ataugineja :).
O mano mergina jau pradeda rodyti oziukus del rubu. Turim tokia liemene. Tai kai pamato ja tai rekia kol neuzvelki ir vaiksto visa diena namie sukaitus. O savaitgali nupirkom su vyru dvi striukytes ir suknele. Tai per klyksmus apvilkom pamatuot. Asaros ir rekimas kaip nenorejo vilktis ir vakar nuo tos suknytes vago rekdama :D. Tikiuos iki vasaros baigsis, nes suknele pusbrolio krikstynom:D. Sedi va foto su ta liemene ir skaito.
SimaB parašė:
Gal kiek nugaryte nezymiai paberta buvo. Siaip temp nebuvo, tik naktim pradejo neramiai miegot. Tai cia jau neaisu ar nuo skiepo, ar nuo kazko kito.
Pas mus tas pats buvo, labai neramiai naktim miegojo ir keldavosi pieno, vos vos pabere bet temperaturos nebuvo. Bet.....viska griauna namuose ir lauke, nebesuaitvarkom;)
Robbie parašė:
O kai ji taip elgiasi, ka darot jus?.. Manau, laiku neuzkirtot kelia tokiam mažosios elgesiui, ji pajuto, kad taip galima jus valdyti, ir sėkmingai tai daro
Bet juk jus kol kas esate uz ja gudresne! Neseniai per TV rodė, kaip parduotuvėje šalia klykiančio ir ant žemes besispardančio ožiuko lygiai taip pat krito mama ir pradėjo irgi taip isterikuoti
Vaikas, o jau nekalbu apie kitus pard.pirkejus, buvo APŠALĘ
Na, siaip vaiku cirkas nevyksta, jei nera žiūrovu, o pati šauniausia ziurove-mama ;) Bandykit ignoruoti mergaite ne tik isterijos metu, bet ir kuri laika po to, o kai mažoji bandys gražiuoju "susigrąžinti" mama, griežtu tonu įvardinkite, ka dare blogai, kad taip elgtis negalima. Bet kokiu atveju, sitas perauklėjimas uztruks. Kantrybes jums ;)
MondaB parašė:
O kai ji taip elgiasi, ka darot jus?.. Manau, laiku neuzkirtot kelia tokiam mažosios elgesiui, ji pajuto, kad taip galima jus valdyti, ir sėkmingai tai daroBet…
Dazniausiai ima ardytis, kai pradedu maitinti kose- tranko man per rankas, per bliuda, svaistosi, nusiplesia seilinuka. tuomet tiesiog pasitraukiu ir palaukiu kol apsiramins, tada vel siulau. Bet dabar ji tiesiog badauja, nieko nevalgo
nieko nepadarau
tai gaudau kada po kasni isiulau namie bebegiojant. manau nevagymo periodas...
kai neduodu kruties, ima irgi ardytis, vel bandau ignoruoti.
kai migdau be kruties, ima raitytis ir zvirgti- tada prispaudziu biski prie lovos rankas ir aisinu, kad miegucio metas, reikia eiti miegoti. o ji dar labiau raitosi
tada pabegu is kambario, tada ziauriai verkia ir atbega verkdama, tiesia i mane rankas. nu ir paimu, nes toks vaizdas, kad vaikas nemylimas....
nuraminu prisiglaudusi, o ji plesia bliuskutute, iesko kruties. Ir kol neduodu, tai va sitaip ir kariaujam, verkia verkia ir verkia. neatpratinu nuo kruties niekaip.
Kai kazko negauna, irgi ignoruoju. pasakau ramiu tonu kas ir kaip, kodel to daikto negauna. arba paduodu vietoj to, kita, ne toki pavojinga daikta.
Tikiuosi isaugs...
beje, mamo mama sake mes mazi taip nedarydavom. tai kas cia dabar tiem siuolaikiniams vaikams???
O as dar jom maitinau, galvodama, koks geras produktas..
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=659402960927696&substory_index=0&id=223424494525547
Robbie, labai daug reiktų rašyti, tai tikrai labai rekomenduoju perskaityti knygą "Mažylio tramdymas". https://drive.google.com/drive/folders/0B1snO2Xrw01pfmF1eFZQazZnVnRTcTRKTUZKZnVESk91VTk4LTVKcG0xc2Myak9jU2x1b28 čia ji nemokamai
Dėl žindymo, tai vaikas reikalauja kas jam priklauso. Jei nutarėte nutraukti, tai ok, bet vaikui juk to neišaiškinsit, turit laukti kol pamirš. Ta prasme įsivaizduokit save jos vietoj, su jos pasaulio suvokimu, jos poreikiais.
O ožiai yra normalus etapas, tai rodo, kad vaiko raida gera. Kuo didesni ožiai, tuo atkaklesnis vaikas, gyvenime daug pasieks
ievi parašė:
Robbie, labai daug reiktų rašyti, tai tikrai labai rekomenduoju perskaityti knygą "Mažylio tramdymas". https://drive.google.com/drive/folders/0B1snO2Xrw01pfmF1eFZQa…
Ievi, aciu. Nuraminot
ievi parašė:
Robbie, labai daug reiktų rašyti, tai tikrai labai rekomenduoju perskaityti knygą "Mažylio tramdymas". https://drive.google.com/drive/folders/0B1snO2Xrw01pfmF1eFZQa…
na oziai toli grazu neparodo ko vaikas gyvenime pasieks! sakyciau laiku ir teisingai nesuvaldyti oziukai gali dar ir kokiais šunkeliais nuvesti...
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai