spygle9 parašė:
O ar lytį žinote jau?![]()
Man 14 sav jau genetikė pasakė lytį, žiurėsim ką rytoj ginekologė pasakys, ar matysis
spygle9 parašė:
O ar lytį žinote jau?![]()
Man 14 sav jau genetikė pasakė lytį, žiurėsim ką rytoj ginekologė pasakys, ar matysis
belladonna parašė:
Man 14 sav jau genetikė pasakė lytį, žiurėsim ką rytoj ginekologė pasakys, ar matysis![]()
Gal jau vardus galvojate?
Grizom su vyru is pasimatymo su musu mazyliu
o kaip juda,o kaip kruta, gydytoja pasake labai aktyvus mazylis
darant echoskopa pamojavo man ir gydytojai rankyte, parode savo kojytes na ir savo visus privalumus
arbuzelyje gyvena berniukas
pagal echoskopija atitinkam 19 sav.1 d, mazylis vystosi gerai
net susijaudinau,vos neapsiverkiau pamacius savo vaikeli
o vyras kaip idemiai ziurejo, manau jau senai pamirses,kad is pradziu sake, kad nori mergytes
zodziu, esam be galo laimingi
per si menesi nuo paskutinio apsilankymo priaugau 1,8 kg
, o taip pergyvenau,kad per pirmuosius 4 menesius nieko nepriaugau
gydytoja sake dabar mazylis dar sparciau augs ir po biski po biski priaugsim svorio,tik kad ne per daug
tik nepatiko gydytojai biski mano tyrimai
slapimo rado padidejusi leukocitu kieki ir sumazejo man biski hemoglobinas,tai nuo siol gersiu ne tik magni (nes yra biski padidejes gimdos tonusas) be ir gelezies su vitaminu B 2 kartus per diena. Svarbu,kad su musu berniuku viskas gerai
vaikstau dabar visa issisiepus iki ausu
KamilaN parašė:
Grizom su vyru is pasimatymo su musu mazyliuo kaip juda,o kaip kruta, gydytoja pasake labai aktyvus mazylis
![]()
darant echoskopa pamojavo man ir gydy…
Kaip fainaaaa!
As esu isitikinus,kad pilvelyje sunus..pirmad.eisiu,bus matyt.
Mano tyrimai irgi ne visi geri..
KamilaN parašė:
Grizom su vyru is pasimatymo su musu mazyliuo kaip juda,o kaip kruta, gydytoja pasake labai aktyvus mazylis
![]()
Oi kaip faina! sveikinimai didziausi
O pala ar jau jauciat judesiukus?
ryt ir as vvaru pas gine, blemba jauciu neuzmigsiu nakti kiek laukiu :))
Ive27 parašė:
Kaip fainaaaa!![]()
![]()
As esu isitikinus,kad pilvelyje sunus..pirmad.eisiu,bus matyt.![]()
As iki galo nezinojau,kas pilvelyje gyvena. Nors kelis kartus sapnavau mergaite, bet daugiau vardu turejau issirinkus berniukui nei mergaitei, matyt tai buvo zenklas
mama ir drauge atspejo. Sake: berniukas ten pas tave, nes pilvo beveik nesimate pirmaisiais menesiais
o vat anyta turbut nelabai patenkinta,nes labai norejo anukes. O kai vyras pasake,kad bus berniukas, pasake: na ka gi, gal antra bus mergaite
o as labai dziaugiuosi,kad pirmas bus berniukas, manau ir vyras gyliai sirdyje norejo berniuko, juk gimines pratesejas ir pan.
tik savo mamai norejo itikti ir sake,kad pilvelyje gyvena mergaite
oj jau isivaizduoju salia saves toki maza dzentelmena
jei nebutu parodes pimpuko su kiausiukais, buciau dar abejojus,bet dabar abejoniu neliko
s3rs parašė:
Oi kaip faina! sveikinimai didziausiO pala ar jau jauciat judesiukus?
ryt ir as vvaru pas gine, blemba jauciu neuzmigsiu nakti kiek laukiu :))
Aciu
Taip,jau pries Velykas pradejau jausti pirmus judesiukus, dabar kasdien jauciu ir darbo metu ir vakare ypatingai,kai ramiai guliu
kadangi mazylis labai aktyvus,tai ir jauciu,nors ir nestiprius, o kas bus,kai sunelis ugtels..
personalinis parašė:
Sveikinu dar kartelįNuostabus jausmas tikrai :)))
![]()
![]()
Aciu aciu
KamilaN parašė:
![]()
Sveikinu!
Sveikinu!
Sveikinu!
su fantasti6ku pasimatymu
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai