tintin parašė:
Dar ir skaityt moki !:*
Ai kazkaip man dzin, jei noreciau isvis galeciau nedirbt, bet netureciau tada ka veikt, vis sioks toks uzsiemimas ir nuolatinis tobulejimas
tintin parašė:
Dar ir skaityt moki !:*
Ai kazkaip man dzin, jei noreciau isvis galeciau nedirbt, bet netureciau tada ka veikt, vis sioks toks uzsiemimas ir nuolatinis tobulejimas
Frella parašė:
Tai cia ir norejo pasakyti, kad taip isaukstintam uzsienyje dar sudiniau negu cia- Lietuvoj, nors mes esam linke pi*davoti butent savo sali, aceit cia blogai ir pan…
Na bet as va negyvenau uzsieny nes man ten nepatiko:)bet kodel kiti gyvena neissivaizduoju jei taip blogai ten
neeli parašė:
Žmonės malonesni,draugiskesnidaugiau šypsosi net ir nepažįstamam
netyčia pastumti nepažiures į tave perkreiptu veideliu o dar ir patys atsiprašys,k…
Visa sita as zinau:)bet vien del sypsenu nepasilikau ten gimdyt ir gyvent
neeli parašė:
Aš irgi nesuprantu kam skustis![]()
Man patinka gyvent Lietuvoj , nenoreciau i jokius uzsienius , nebent gyvenima priverstu , o dirbant ir Lietuvoj imanoma uzdirbt
ir cia jautiesi savas , sava kalba , savi zmones
seima , draugai , gimines aplink , niekas neziuri i tave kaip i atvykeli kuris iesko geresnio gyvenimo dirbdamas fabrike uz minimuma ir pan ... bent jau mano tokia patirtis , tai as myliu Lietuva , visur yra savo minusu ir pliusu , tiesiog reikia moketi susitaikyti , moketi gyventi taip kaip yra
gabi81 parašė:
Na bet as va negyvenau uzsieny nes man ten nepatiko:)bet kodel kiti gyvena neissivaizduoju jei taip blogai ten![]()
as suvokiu kodel, bet labai tingiu siandien aiskinti ta "filosofija" ir zmoniu mastyma
Aurelija.S parašė:
Man patinka gyvent Lietuvoj , nenoreciau i jokius uzsienius , nebent gyvenima priverstu , o dirbant ir Lietuvoj imanoma uzdirbtir cia jautiesi savas , sava kalb…
ir as ta pati sakau
dar jai vyras galetu nevazinet i uzsieni is viso butu gerai
o man siaip lietuva labai miela sirdziai ir stengiuos kaip begaliu kad bent jau man is jos nereiktu isvykti
Aurelija.S parašė:
kiek teko pagyvent kad ir toj pacioj Airijoj , kas is tu sypsenu ir maloniu veidu , jei zmogus tai daro nenuosirdziaivisi sveikinasi , bendrauja , draugeliai ..…
Nu tikrai vemti verčia dirbtinės šypsenos
geriau tikri susukti veidukai
...O tik norėjau parašyti kad Lietuvoje mamytėms nėra taip blogai
Vat
agna09 parašė:
ir as ta pati sakaudar jai vyras galetu nevazinet i uzsieni is viso butu gerai
o man siaip lietuva labai miela sirdziai ir stengiuos kaip begaliu kad bent ja…
mes taippat su vyru stengiames
ner cia taip blogai , tikrai dirbant , stengiantis galima gyventi
nereik noret viska gaut is tos valstybes
neeli parašė:
Nu tikrai vemti verčia dirbtinės šypsenosgeriau tikri susukti veidukai
![]()
butent
geriau retesne sypsena bet nuosirdi
nei visi vaiksto issisiepe , visi draugiski , pliotkininkai didieji .. fee negaliu pakest
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2015-m-rugsejinuku-mamytes-4
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
jau geriau obuolys koks