Vectra parašė:
Pries kiekviena maitinima paguldom porai min...
Musu buvo bet savaime praejo
Vectra parašė:
Pries kiekviena maitinima paguldom porai min...
Musu buvo bet savaime praejo
viktoori parašė:
Kodel manajai nepatinka ant pilvukagal kokia 5min max pabuna ir tai kazi
![]()
mano irgi nemegsta, pirmoji irgi nemego, tai paskiau paguldydavau ant pilvo ant to didelio kamuolio ir pasupuodavau, tai bent taip pabudavom ant pilvuko. Su sia irgi taip darau. Bet ilgai nemegsta. Bet tai kad trumpai budavo ant pilvuko jokios itakos raidai nepadare. Abi dukrytes dvieju menesiu padetos ant pilvuko pakele galva ir islaike trumpai.
simi parašė:
Sveikos, buvau snd pas ginekologe. Man rekomendavo mirena ta hormonine spirale
Maitinu pati. Sako kad nepatenka i mp bet...ar tikrai? Ka galvojat?
Taigi galima paprasta varine spirale detis. Tik man rekomendavo ja detis kokius 4 menesius po gimdymo
viktoori parašė:
Ar jusu kleckiai daznai buna ant pilvuko![]()
Maniske isvis nenori but ant pilvuko, tok paguldau iskart zyzia maziuke mano, o kai maudau i vandenuka ipilu migdolu aliejaus, ir jokiu pleiskanyciu nebuvo niekur
simi parašė:
Sveikos, buvau snd pas ginekologe. Man rekomendavo mirena ta hormonine spirale
Maitinu pati. Sako kad nepatenka i mp bet...ar tikrai? Ka galvojat?
As sian isidejau spirale. Man gydytoja israse recepta Goldenlilly ( vario ir aukso),nehormonine ir 7metams. Tinka maitinancioms mp.
melynes parašė:
Taigi galima paprasta varine spirale detis. Tik man rekomendavo ja detis kokius 4 menesius po gimdymo
Su paprasta varine yra ne vienas atvejis kai pastoja
rita.t parašė:
As sian isidejau spirale. Man gydytoja israse recepta Goldenlilly ( vario ir aukso),nehormonine ir 7metams. Tinka maitinancioms mp.
As jau ir linkstu prie tokios...
simi parašė:
As jau ir linkstu prie tokios...
Man ir cia galvos skausmas... Su varine ilgesnes ir skausmingesnes mm buna, o pas mane jos ir taip netrumpos ir be vaistu ne kojos is namu, plius ji neleidzia prisitvirtinti jau apvaisintui kiausineliui, tai kazkaip ta mintis manes nezavi... O hormonines bijau del spuogu ir svorio, nors sako kad svoris nekyla, bet mam vistiek nesitiki...
rita.t parašė:
Ir kaip ar skaudejo detis? As planuoju ja detis, po kokiu 3 metu issiimti, kitam leliui..
Aš gal tokia atsilikus pasirodysiu, bet kažkaip ramia galva gyvenu, nes esu įsitikinus, kad maitindama nepastosiu... PSO rašo, kad žindymas yra geriausias apsisaugojimo nuo nėštumo būdas, jei dieną maitini ne rečiau kaip kas 4, o naktį kas 6 val. Aš tikrai maitinu dažniau. Tai va tokia teorija, bet kaži kaip čia praktiškai... Žiūriu daug kas tas spirales dedasi...
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai