laurasadz parašė:
O kokia temp rodo ir kur matuojat?
rodo 35 maksimum ir pas mane ir pas vaika.
laurasadz parašė:
O kokia temp rodo ir kur matuojat?
rodo 35 maksimum ir pas mane ir pas vaika.
v.augustina parašė:
Gal kas su tokia problema susidure ir gales patart.. Sestadieni su vyru turim bilietus i koncerta, lelyte reiks palikti mociutei kokiom 5 val, per jas tures mergyte…
Pamėginkit yra puodelis-gertuvė, skirta nuo 4 mėn. Aš nusipirkau vakar, bet dar neišmėginau:
www.assorti.lt/puodelis-ypac-minkstu-snapeliu-ir-voztuveliu-neleidzianciu-kudikiui-geriant-priryti-oro-su-rankenelemis-nuo-4-men-150-ml-tommee-tippee-explora-447001
MP iš jo duoti galima.
Arba gal koncertas toks, kad įmanoma vaiką pasiimti? Aš buvau koncerte su saviškiu šį savaitgalį, viskas puikiai praėjo
joneta03 parašė:
Jeigu yra dar moteryciu kurios domisi masinom tai paskaitykit. Blemba nesuprantu ar jam viskas gerai det toki skelbima ar trinktelejo tas bmw ji![]()
![]()
cia feisbukinis bajaris gi
rasiukas_rasiukas parašė:
Pamėginkit yra puodelis-gertuvė, skirta nuo 4 mėn. Aš nusipirkau vakar, bet dar neišmėginau:
as ji turiu duodu mazgei gert jis kietas yra ir plius is jo reikia traukti kitaip nebega cia mokint vaikuti su juo kai jau primaitini ir duodi asigerti kad po trputi nustotu gert is buteliuko
augustina26 parašė:
as ji turiu duodu mazgei gert jis kietas yra ir plius is jo reikia traukti kitaip nebega cia mokint vaikuti su juo kai jau primaitini ir duodi asigerti kad po trput…
Na aš tikiuosi gal gers man MP, nes buteliuko neima
Neatimkit paskutinės vilties
O tai dabar negaliu niekur išeiti ilgiau pusantros, na max dviejų val, palikusi vaiką vyrui, nes vaikas ilgiau neišbūna nevalgęs
rasiukas_rasiukas parašė:
Na aš tikiuosi gal gers man MP, nes buteliuko neimaNeatimkit paskutinės vilties
O tai dabar negaliu niekur išeiti ilgiau pusantros, na max dviejų val, paliku…
oj neatimu neatimu bandykit tikiuosi viskas bus gerai
joneta03 parašė:
Ar gali but iltinukai kalsis? Pabale lb ir verke
Teoriškai gal ne,bet aš žinau berniuką,kuriam pirma išdygo iltiniai,o tada kiti dantys.
asnestutuke parašė:
O kaip uzimat savo maziukus kai jie nemiega, o norit namu ruosa uzsiimt ar pan ?mums kazksip anksciau nebuvo problemos. Budavo baby bjorne arba lavinamajam kili…
1) Paguldau pusiau pakeltą ant pagalvės ir užsiima kažkiek tiesiog savo rankom, kojom ir pan.
Rytais išvis taip kokią valandą pusantros kalbasi su lempa, sienom ir visais kitais įsivaizduojamais draugais
2) Guli ant lovos, o vaikui ant kojytės - helio balionėlis.
3) Savo lovytėj, ant lovytės kraštų prikabinta žaisliukų.
4) Lavinimo kilimėlis (guli ant nugaros, žaidžia su žaisliukais, kai jau pabosta, ten pat paguldau ant pilvuko).
5) BB gultukas.
6) BB gultukas, pastatytas priešais akvariumą.
7) Sūpynės.
Ant lovos padedu vystymo lentą, ir guldau vaiką ant pilvo ant jos; jam ant tos lentos kažkodėl geriausia gulėti ant pilvo, kietumas gal tinkamas.
Kai jau viskas atsibosta, atsisėdu priešais vaiką ant lovos ir kalbinu, žaidžiu, rodau žaisliukus.
Būna vienas ir daug, tik veiklas reikia kas kokį pusvalandį pakeisti
augustina26 parašė:
oj neatimu neatimu bandykit tikiuosi viskas bus gerai![]()
Bandysiu laimę artimiausiom dienom
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai