Laabas rytas mielos mamytes, man labai praverstu Jusu nuomone. Vaikui 5men. ir 2savaites.Dantuku dar neturim, bet pastebejau ant apatiniu iltiniu dantuku dantenu po viena balta (aguonos dydzio) taskeli. Pirma mintis, jog pasigavom virusa, herpes ir t.t. Jusu nuomone, kas tai galetu buti ? Is anksto aciu uz komentarus.
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus
- Vaiko sveikata
- Kūdikio ir vaiko priežiūra
- Kūdikių pasaulis
- Antibiotikai ir žarnyno sveikata
- Augu sąmoningai
- Neišnešioti kūdikiai
- Vaiko globa
- Vaikų skiepai
- Vaiko higiena
- Vaiko kalbos raida
- Vaiko miegas
- Žindymas
- Vaiko intelekto ir gebėjimų raida
- Vaiko emocinė raida
- Vaikų vardai
- Vaiko maitinimas ir mityba
- Sauskelnių ir puoduko reikalai
- Fizinė ir motorinė vaiko raida
- Vaiko auklėjimas
- Vaiko ugdymas

Aš gal jau visai ieškau problemų lygioj vietoj, nes mažylė labai neramiai miega, tai nepailsiu, bet noriu pasikonsultuoti. Paskutinias kelias dienas pastebėjau, kad ji pradėjo spyruokliuoti. Būtent ir atsigulus ant pilvuko, ir kartais besimigdydama ant šono ar būdama ant rankį atsirūgimo pozoj. Galvoju, kad gal čia ji mokosi naujų judesių, bet vis tiek neramu. Ir dar ji vėl pradėjo kaišioti liežuvį. Pajudėję dantys, tai tikiuos, kad dėl to, bet vis tiek, kai pagooglini, tai visko prisikaitau.
Žinau, kad kiekvienas mažylis pagal save auga ir daro visus dalykus, bet kai pasižiūri, kad mano dukrytė niekad nenorėjo sėstis iš gulimos padėties, nors lyg ir visų kitų vos ne nuo 3 mėn, tai pradedu visko prisigalvoti.