Mamonas parašė:
Pas mus 14.70... ūžas kokios kainos....
Subporma mokejau 47lt,o dabar 18.80eur..siaubas ant kiek pabrango
Mamonas parašė:
Pas mus 14.70... ūžas kokios kainos....
Subporma mokejau 47lt,o dabar 18.80eur..siaubas ant kiek pabrango
sandramar parašė:
dar gerai kad ne 47€ juk jie megsta kas buvo litais tas ir eurais
Nu jai jau butu 47eur,tai siaubas tada
Ab-Mamyte parašė:
Nu jai jau butu 47eur,tai siaubas tada![]()
Yra kažkoks tyrimas kur maždaug tiek ir kainuoja, ir faktiškai man jį reiktų pasidaryti, bet aš tik pasižiūrėjau į ginę nusijuokiau.. sakiau su tokiom kainom tai čia nežinau..
Bet vat as irgi nesuprantu, kodėl ES šalyse taip skiriasi viskas , kaip jau Sandra sakė, uk net nedaro to streptokoko , net neužsimena, jeigu ne šitas forumas , būčiau nežinojus isvis apie tokį tyrimą
tas pats gliukozes testas lt visoms daromas , o cia tik isskirtinais atvejais ...ar tai reiškia, kad uk prastesnė nesciosios priežiūra?nieko nesuprantu, su pirmu vaiku nežinojau tu skirtumų ir galvos nesakau, o dabar kažkaip čia kuo daugiau skaitau , tuo man darosi keisčiau
AgneHill parašė:
Bet vat as irgi nesuprantu, kodėl ES šalyse taip skiriasi viskas , kaip jau Sandra sakė, uk net nedaro to streptokoko , net neužsimena, jeigu ne šitas forumas , būč…
Gliukozę lt ir ne visoms daro berods, tik toms kur rizikos grupėj esa
AgneHill parašė:
Bet vat as irgi nesuprantu, kodėl ES šalyse taip skiriasi viskas , kaip jau Sandra sakė, uk net nedaro to streptokoko , net neužsimena, jeigu ne šitas forumas , būč…
Man ir keista. Pvz, dėl tos mano infekcijos, paklausiau ar tikrins, ar antibiotikai suveikė, įsivaizduokit, sakė netikrins
Dar klausiau, ar po jų kurso vartoti gerąsias bakterijas. Ogi NE!
Jie mat to nepropaguoja
Pašnekėjau su savo pažįstama rezidente, sakė būtinai vartot reik. Dar gerai, kad pažįstamų medikų turiu..
Mamonas parašė:
Yra kažkoks tyrimas kur maždaug tiek ir kainuoja, ir faktiškai man jį reiktų pasidaryti, bet aš tik pasižiūrėjau į ginę nusijuokiau.. sakiau su tokiom kainom tai či…
As karta uz kraujo mokejau 100 euru, dabar imu tik tuos parametrus pasiziuret, kas zinau negerai ir ne nromoj buvo...
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai