MRS_S parašė:
Dar ne..O jie krenta?Mano draugei tai ejo kad isimtu jei gine..Tai va ir man aktualu cia.Idomu nebuna tu tirptanciu..Galetu palengvint kaip pagimdziusiom
![]()
Man sake , kad istirps siules kur pavirsiuje uzdejo
MRS_S parašė:
Dar ne..O jie krenta?Mano draugei tai ejo kad isimtu jei gine..Tai va ir man aktualu cia.Idomu nebuna tu tirptanciu..Galetu palengvint kaip pagimdziusiom
![]()
Man sake , kad istirps siules kur pavirsiuje uzdejo
atanod parašė:
O kurias siuvo ,siulai dar nekrenta?
Man tai issileido zaizda, vaziavau pas gine apziurai, nors nesugijo
bet antra karta kolkas sake negalima siuti tos pacios vietos - tai paliko taip. Gal pritrauks o gal ir ne savaime
Ir man gimda dar valosi gana aktyviai. Plius normalu, kad pliupsnis po zindymo- taip turi buti, nes zindymo metu gimda daro aktyvesni susuitraukinejima.
atanod parašė:
O kurias siuvo ,siulai dar nekrenta?
Man dar yra, dar neisrite
audrulyte parašė:
Nu bliamba bliamba... kaip Jūs reaguojat kai Jums pasako : ''O jėzau kokia Tu stora! Tu šiaip kaip jauties? Normaliai? Sunku ane?Gaila man tavęs... jaučiu reiks pav…
Labai gražiai atrodai, esi nuostabi nestuke ;-) Nekreipk dėmesio i tokius komentatorius. Jie visi iš pavydo :-D atsakyk tom protinguolem. Man kaimyne vis primindavo, kad oj kaip sunku, oj kaip po to bus sunku... Bla bla bla... Tai tiesiai i akis reziau, pavydi kad tu tokia grazi nebuvai tai ir šneki nesąmones! Iškart uzsiciaupe. :-D
urmelis parašė:
Labai gražiai atrodai, esi nuostabi nestuke ;-) Nekreipk dėmesio i tokius komentatorius. Jie visi iš pavydo :-D atsakyk tom protinguolem. Man kaimyne vis primindavo…
Šitas koks geras
nu dabar tegu tik kas nors gailiu balsu ka nors pasako... kai rėšiu atgal!!!
čia turbūt pats geriausias forumas mano gyvenime...
labai geros mamytės susirinkę
linkiu visoms gero savaitgalio! Maitinančioms daug pienuko, o laukiančioms kantrybės ir Dieve duok mums lengvą gimdymą!
Gintarė P. parašė:
Pasirodo net programėlės yra sąrėmiams - atsisiunčiau ir aš. O kai bus sąrėmis aš tikrai suprasiu? Nes vakarais jaučiu skausmą pilvą apačioje, tokį kaip per pačias …
Gali būti paruošiamieji
audrulyte parašė:
Nu bliamba bliamba... kaip Jūs reaguojat kai Jums pasako : ''O jėzau kokia Tu stora! Tu šiaip kaip jauties? Normaliai? Sunku ane?Gaila man tavęs... jaučiu reiks pav…
Nekreipkit demesio ir dziaukites, kad tuoj leliuka turesit! ;) manes visa nestuma klausdavo kodel toks mazas pilvas ir vaje kaip tu pagimdysi, kai tokia liekna. Reik nekreipt demesio ir maziau kontakto su tokiais, kur neturi daugiau ka aptart tik figura
ir dziaugtis motinyste ;)
atanod parašė:
O kaip jums kraujavimas po gimdymo? Man pvz kita syki visa diena tik teplioja ar nezymiai pakraujoja,bet buna kita syki tokiu vienu sykiu kad sliuksteli kraujo,kad …
Iki 6-8 sav turetu but, tai sumazeja, vel padaugeja truputi
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai