2017.02.06 15:24 (prieš 9 m.)
Kleckiuk parašė:
Tas tai faktas, kad mityba viso rezultato sudaro 70-80%, o sportas tik apie 20%. Man tai labai sunku bus su porcijomis, nes labai skrandis ištampytas po tų švenčių …
As irgi pritariu, as tai 3 kartus per savaite stengiuosi i sporto kluba islekti, i sale pasportuoti. Tai raumenu tonusas jau po truputi atsistate, uzpakalis vel pamazu atsiranda, nes buvo visiskai plokscias, bet su pilvuku sudetingiau. Nekaba pas mane, bet atsikises tos likes, niekada gyvenime tokio nesu turejus
Papildomai namie dar "lenta" ir kitokiu pratimu padarau, visada salia mano mazyle kai sportuoju juokiasi is manes
Bet ir sutvirtinus presa reikia ta riebaliuka nuo pilvo nudegint, tai cia jau mityba reikia gerai sureguliuoti plius kardio daryti - begioti ar pan. O labai dietintis nenoriu, kol maitinu. Reikia gi maitinancioms iki 500 papildomu kaloriju per diena. Bet labai esu motyvuota saldumynu kiekius stipriai sumazinti, geriau tas kalorijas is vertingesniu produktu gauti
Bet sunku labai, as visiskai priklausoma nuo saldumynu
Bet tikiu, kad pamazu iki vasaros busim grazios
Reikejo 9 men tuos riebaliukus uzsiauginti, tai turbut panasiai reikia duoti laiko ir numesti.