turtelis parašė:
Aš kai dariausi man irgi rodė, kad nėra imuniteto, nu tipo neprasirgus, tai labai nustebau, kai visą gyvenimą su katukais būdavautai irgi mąstau ar čia kartoti …
O kaip pas tave turteli hemoglobinas žemas ar ne?
turtelis parašė:
Aš kai dariausi man irgi rodė, kad nėra imuniteto, nu tipo neprasirgus, tai labai nustebau, kai visą gyvenimą su katukais būdavautai irgi mąstau ar čia kartoti …
O kaip pas tave turteli hemoglobinas žemas ar ne?
Morkyt12 parašė:
Del pienliges tai as bandziau dar flugenyl ovules. Man tiko. Jas galima profilaktiskai pavartoti.sian pasidariau tyrimukus gliukoze ir kt. Ir viskas normoj. Va…
O dydžių visokių buvo?
Šypsena5 parašė:
Sveikos mamuliukai ;) kaip pas jus su meslungiu? Vakar nakti taip sueme desne blauzda kad net prasibudau. Vitaminus geriu...kita savaite pas gine.
Maan kažkuria dieną traukė koją, kažkur apie 2dienas. Pageriau magnio lygtais susitvarkė, nors ir geriu jį kiekvieną dieną bet kažkas buvo užėja. Tfu,tfu,tfu dabar nieko
auksellis parašė:
Aš jau šuns net į lauką nebevedu čia jau tapo vyro pareiga išvest anksti ryte ir vakare![]()
Pas mus tas pats
Jau ir šuo net neprašo nei manęs, nei vaikų ryte ir vakare
Bet vakar kažkaip gražus oras buvo, galvoju eisiu aš vidury dienos su šuniu į parką pasivaikščioti. Tai smagu buvo, bet kai jau grįžinėjau, tai supratau, kad ilgi pasivaikščiojimai man jau nelabai... Paskui visą vakarą vos ne iki ašarų skausmai. Gydytoja ramina, kad kaklelis ilgas ir neatsidaręs dar, bet jau jausmai tai grynai kaip gimdymo pradžia... Akušerė sakė, kad gali būt dėl to, kad jau trečias nėštumas ir organizmas jau stipriau ruošiasi,pilvo siena jau ne tokia stipri, kaip su pirmu nėštumu.
O dėl maisto, tai bandau prisiversti mėsą valgyt vėl. Nu bet stoja skrandis nuo jos, kad ir ką daryčiau
O vien daržovės tai kartais jau jaučiu, kad norisi kažko stipriau. Kol kas trys kg pliuso (nuo to minimalaus svorio, kur buvo pradžioj nukritę). O jau bijojau svertis šį kartą, nes paskutinę savaitę šokoladais papiktnaudžiavau.
Matėt Beyonces nėštumo fotosesiją su dvynukais? Kaip jum? Man tai ji labai graži moteris :)) www.15min.lt/vardai/naujiena/pasaulis/naujose-beyonce-nuotraukose-pastebeta-idomi-smulkmena-ar-gali-buti-kad-ji-atskleide-dvyniu-lyti-1052-768864
ruutuliukas parašė:
Ryt paskutinė darbo diena. Taip keista, desktopas švarus, lapus visokius beveik jau išsimečiau![]()
Kaip faina
smagu girdėt net
redberry parašė:
O dydžių visokių buvo?
Dydziu nedaug bet buvo 50/56. 62/68 ir dar man rods kazkokie.
auksellis parašė:
O aš prisikirtau saldainių su riešutais ,vynuogiųDabar verduos vištieną sau atskirai,o vyrui kepsiu ,noriu sveikiau maitintis beeet neišeina nes aplink karaliau…
As orkaitej kepuosi vistiena, bet kaip tu sakai labiau saldumynai gundo ?
105 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai