minha parašė:
Mano pedos pabaisejo per nestuma, baisu, vaikas issigas tokios kolukietes:))
Nuoširdžiai prajuokino
aš tai nusitrumpinau visai nagus rankų, tai man juokingi dabar mano tokie buki pirštai
irgi kolūkietiški dabar
minha parašė:
Mano pedos pabaisejo per nestuma, baisu, vaikas issigas tokios kolukietes:))
Nuoširdžiai prajuokino
aš tai nusitrumpinau visai nagus rankų, tai man juokingi dabar mano tokie buki pirštai
irgi kolūkietiški dabar
turtelis parašė:
aukselli, mano pilvukas paskutinę savaitę dar labiau užaugo ir taaaaip-jau ir man sunku, nuoširdžiaijei nebūčiau baigus visų tų generalinių tvarkų namuose, daba…
O čia grynai kaip man
kol nebuvau nėščia iš rankų nieks nekrisdavo, ir kaip tyčia ištikrujų retai kada prireikdavo apatinių stalčių
nu o dbr ,iš rankų viskas krenta.. o apie pasilenkima nešneku, o atsitupt jau net netupiu ,nes atsistot be šansų
smll parašė:
O jus cia dauguma pries gimdyma grazinates,kad leliukas neissigastu pamates ir atgal nesulistu?![]()
As ne
netgi nusivalysiu nagus, kad butu tvarkingi tiesiog
@Nestuke@ parašė:
As del tu kulnu labai bijau... buvau karta klasiokei ir masazustui davus i zandikauli, uz tai kad paliete mano koja...![]()
Na man kutena
bet aš visad mintis stengiuosi nukreipti kažkur ir susitvardau
žiauriai faina, kai atšveitė tuos padus, bet pavariau basom kurį laiką ir vėl baigia atšipti padai
minha parašė:
Pasidomek ar galima geliniu kai gimdymas ant nosies, esu skaiciusi, kad medikai sprendzia apie moters bukle gimdymo metu paziureje i nagu spalva
Apie šitą taipogi esu girdėjus kažką ,įdomu kiek tame tiesos
smll parašė:
O jus cia dauguma pries gimdyma grazinates,kad leliukas neissigastu pamates ir atgal nesulistu?![]()
Omg, mano kaimynai tikriaisiai girdi kaip as zvengiu :~~~~~~~~DDDDDD
Jo, kadangi suneli gimdysiu - noriu jam grazi atrodyti :DDDDDD
Bet is tikruju, tai as pedikiuro niekad salone nesidariau ir nusprendziau kad dabar pats metas pasilepinti.... :DD
@Nestuke@ parašė:
Rimtai? As kaiptik galvojau kad 2 ir 3 trimestre galima pas odontologa lankytis![]()
Galima tik antra trimestra, vakar isklausiau mini paskaita, pasijauciau tokia ziopla, kad nezinojau
tas aparatas, kurio pagalba skaldo akmenis skleidzia garsa, kuris gali sukelti prieslaikini gimdyma
auksellis parašė:
O čia grynai kaip mankol nebuvau nėščia iš rankų nieks nekrisdavo, ir kaip tyčia ištikrujų retai kada prireikdavo apatinių stalčių
nu o dbr ,iš rankų viskas …
nu bet tikrai, anksčiau gal nepastebėdavau, bet daba atrodo viskas lyg tyčia krenta ir visad būtinai kažko iš apatinių lentynų prisireikia
o tas tūpimas nu viskas būtų ok, jei ne tos kojos trauma, labai skauda kai ant jos svorį perkeliu
bet jau pradeda mažėti, padeda truputį įmasažavimai eteriniu aliejumi
va lenktis labai nesigauna kažką pakelti, nes iš karto matyt pilvuką paspaudžiu ir jau charakterį rodo pilve mažoji-nepasitenkinimus demonstruoja
turtelis parašė:
Na man kutenabet aš visad mintis stengiuosi nukreipti kažkur ir susitvardau
žiauriai faina, kai atšveitė tuos padus, bet pavariau basom kurį laiką ir vėl bai…
Jo jo... mano irgi jau grubesni uz pacia pemza ??? Net bijau vyrui kojas subraizyti nakti... :DDD
minha parašė:
Galima tik antra trimestra, vakar isklausiau mini paskaita, pasijauciau tokia ziopla, kad nezinojautas aparatas, kurio pagalba skaldo akmenis skleidzia garsa, ku…
nu iš tiesų, tai sako geriausia viską susitvarkyti antrame trimestre, nes trečiame tiesiog jau sudėtinga būna kitoms tą visą laiką išgulėti toje kėdėje ant nugaros ;) bet kad nedarytų higienos? girdžiu pirmą kartą
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai