aksk parašė:
Na va pagaliau perskaiciau kiek cia visko prirasetSveikinimai visiem sulaukusiems pirmojo gimtadienio
Sveikatytes sergantiems. Mes irgi atsve…
Sveikinimai Princesei🎈🌹🤗
aksk parašė:
Na va pagaliau perskaiciau kiek cia visko prirasetSveikinimai visiem sulaukusiems pirmojo gimtadienio
Sveikinimai Princesei🎈🌹🤗
aksk parašė:
Sveikinimai 😙😙😙
Mesdu parašė:
Aciu😊🎈 o del tortu,viasad pati kepdavau,dabar tikrai nepavyks vienai,tai uzsakiau zele torta su vaisiais,nes vasara gaivumos noresis, o kita maskarpones. Duoti mazy…
Mmm, želė tortas😀👌. O dėl to ragavimo jūs teisi , tikrai suspės saldumynų paragaut😊. Mano didžioji pirmojo gimtadienio mini tortuku nebuvo visai sužavėta☺. Gavo pirštais pamaigyt ir pasiterliot ir buvo laiminga😄. O vat ką aš jai ten iškepus buvau, tai visai nepamenu...
Mesdu parašė:
😀😀👏
Kiek juoko😀😊. Smagiai laiką leidžia mažylis su sesėm.
aksk parašė:
Sveikinimai žaviai princesytei 1-ojo gimtadienio proga. Mama šaunuolė, surengusi gražią šventę👍.
Aš vakar sugalvojau, kad man trūksta papuošimų ant stalo padėt ir dar kambariui papuošt
tai pradėjau lankstyt ir gamint vėjo malūnėlius ir gėles😆... kaži kaip ten su mano tempais ir kantrybe baigsis😁 
fleur68 parašė:
Mmm, želė tortas😀👌. O dėl to ragavimo jūs teisi , tikrai suspės saldumynų paragaut😊. Mano didžioji pirmojo gimtadienio mini tortuku nebuvo visai sužavėta☺. Gavo pir…
O as kaip ne keista si karta pradejau ruostis labai anksti bet buvau prisiplanavus visokiu sudniekeliu pridaryt todel paskui labai dziaugiausi kad anksti pradejau tai ir sijona sukonstravau ir karuna sulipdziau ir stalui sijona pasiuvau net ir smeigtukus su blizganciom zvaigzdutem,karunelem ir vienetukais sulipdziau uz tai liko laiko diena pries gimtadieni balionu 150 pripust ir surist balionu girlianda zinoma kaip visada prisiziurejus pinterest viskas atrode daug paprasciau igyvendinama nei buvo is tikro bet viskas pavyko ir man buvo smagu
aksk parašė:
O as kaip ne keista si karta pradejau ruostis labai anksti bet buvau prisiplanavus visokiu sudniekeliu pridaryt todel paskui labai dziaugiausi kad anksti pradejau t…
😮😀 ojojoj, kokia išradinga mama esat😉👍. Man iki viso to toli gražu😆. dejuoju, kad va vos kelias smulkmenėles padariau, o laiko vis pritrūksta😊 man pinterest'as irgi duoda daug idėjų. Tik gaila, kad ne visad reikiamas priemones randu...
Sveikos😉 mes po metuku kontroles, nors dar iki gimtadienio 10 dienu. Bet toks laikas buvo paskirtas. Gavom paskutine doze kombinuoto skiepo. Dabar 15 men bus raudoniuke ir dar kazkas. Ugis 82, svoris 12,140 kg. Per du men paaugo 1cm ir 500gr. Oficialiai galim skelbti augimo pristojima 😂 baigesi po 4-5cm ir kg augimai. 😊 sake pagal savo skale auga idialiai. Yra didelis ir tvirtas bernas su daug dantu.
Koks tarpas turi buti tarp 1 ir 2 meningokoko skiepo? Visur internete raso, kad ne mazesnis 2 men.intervalas. Bet mums po men.liepe atvaziuot skiepytis 2 dozes 🤔 visai pasimeciau... Bandysiu gydytojai skambintis po pietu, bet musu ta gydytoja nelabai ka atsako apie skiepus...
fleur68 parašė:
😮😀 ojojoj, kokia išradinga mama esat😉👍. Man iki viso to toli gražu😆. dejuoju, kad va vos kelias smulkmenėles padariau, o laiko vis pritrūksta😊 man pinterest'as irgi…
Jei nebutu pinteresto tai nebuciau jau tokia isradinga
Raimondux5 parašė:
Koks tarpas turi buti tarp 1 ir 2 meningokoko skiepo? Visur internete raso, kad ne mazesnis 2 men.intervalas. Bet mums po men.liepe atvaziuot skiepytis 2 dozes 🤔 vi…
Mums sake kad minimum 2 men. turi buti tarpas.
Raimondux5 parašė:
Koks tarpas turi buti tarp 1 ir 2 meningokoko skiepo? Visur internete raso, kad ne mazesnis 2 men.intervalas. Bet mums po men.liepe atvaziuot skiepytis 2 dozes 🤔 vi…
As irgi kiek esu kur skaicius kad ne maziau du menesiai musu gyd. irgi taip sake. O Emile paskiepinom antra doze net po didesnio nei 2 men tarpo nes biski slogyte turejo tai nerizikavom
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai