elze1 parašė:
Tai viskas cia normalu. Maniskis irgi turi daug savu zodziu, pvz plaukai-kuliai, o sukuoti-kušinti. Tai man taip juokinga, kai sako mama kulius kušina😁 daug zodziu …
Prajuokinot 🤣
elze1 parašė:
Tai viskas cia normalu. Maniskis irgi turi daug savu zodziu, pvz plaukai-kuliai, o sukuoti-kušinti. Tai man taip juokinga, kai sako mama kulius kušina😁 daug zodziu …
Prajuokinot 🤣
Ir musu nedaug sneka, sako ate, aciu, tete, ir dar kelis zodelius ne lietuviskai, nes gyvenam uzsieny ir eina i darzeli cia 😊 kai buvom 1.5 metu apziuroj, tai pagal gyd 10 zodziu turi sakyti 😏 bet as tikrai nepergyvenu. Juk ir suauge zmones skirtingi, vieni plepuciai, kiti konkretesni 😊
Sveikos mamytės, mano mergaitė susirgo stomatitu, tai dabar labai kankinasi, nenoriai vaistukais leidžia papurkšti burnytę
per vargus kažkaip pavyksta. Tikriausiai nieko blogo nebus jei tuo metu kol serga nevalysiu jai dantukų, nes juk skauda labai... Buvau pas daktarė ir pamiršau paklausti, gal kurios mažylis sirgo stomatitu ir pasidalinsite savo patirtimi
Gutex parašė:
Sveikos mamytės, mano mergaitė susirgo stomatitu, tai dabar labai kankinasi, nenoriai vaistukais leidžia papurkšti burnytęper vargus kažkaip pavyksta. Tikriausi…
Sirgom pries savaite..reikia valyti bent kazkiek pus maistas burnoje, o burnoje zaizdos..po kiekvieno valgymo purksti saltalankiu aliejumi, mums dar lupos buvo supuleve padejo vit. A.. gerkit daaaug skysciu..
Komzale parašė:
Sirgom pries savaite..reikia valyti bent kazkiek pus maistas burnoje, o burnoje zaizdos..po kiekvieno valgymo purksti saltalankiu aliejumi, mums dar lupos buvo supu…
Bet maniske dar net krūminių neturi, jie pradejo tik dygti ir stomatitas užpuolė, tik priekiniai 8 dantys tėra
Namo reiks bandyti valyti, nieko nevalgo tik trinta sriuba
Gutex parašė:
Bet maniske dar net krūminių neturi, jie pradejo tik dygti ir stomatitas užpuolė, tik priekiniai 8 dantys tėra
Burna vistiek po maisto reikia dezinfekuoti, o ir per visa diena prisirenka..tai giliai nekiskit, truputi..
Komzale parašė:
Burna vistiek po maisto reikia dezinfekuoti, o ir per visa diena prisirenka..tai giliai nekiskit, truputi..
O kur jūs pirkote šaltalankių aliejų?
Gutex parašė:
O kur jūs pirkote šaltalankių aliejų?
Vaistinei. Purskiamas kartu su medetkom, dezinfekuoja burna po maisto
elze1 parašė:
Kokias pirstines dedate maziukams? Maniskio rankos sala, visada ledinem rankytem is lauko grizta.
Kumstines su vilna
2 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai