Komzale parašė:
Tai maniske tikrai suvalgytu ir ta puse..viska nuvalgo..
😄😄 nesuvalgytu jai neduotumet
valgi panele?
Komzale parašė:
😄😄 nesuvalgytu jai neduotumet
valgi panele?
Komzale parašė:
Butent del to as su fluoru neduodu. Siaip jis moka ispjauti, paskalauti. Bet kai damtu valymas su zviegimais ir tik pamato dantu pasta reikia jam iskart nuvalgyt. Veledos nepamaciau pasieme ir suvalge kiek buvo like.. Gerai kad nedaug. Musu irgi ima ir valgo bet paslepiau ten isvis 1450 flruoro.
uogyytė parašė:
😄😄 nesuvalgytu jai neduotumetvalgi panele?
Ta prasme valgi? Ne saldainius valgo, o pasta! Isideda sepeteli i burna ir fsio, pastos nera..nespeju net pastos tubeles uzsukti..
Komzale parašė:
Ta prasme valgi? Ne saldainius valgo, o pasta! Isideda sepeteli i burna ir fsio, pastos nera..nespeju net pastos tubeles uzsukti..
Geras.. nulaizo pasta 😂
egle385 parašė:
Labukas, niu kaip visų nuotaikos? Atrodo, atsėlina pavasaris☀️😉👍 mamos, pasidalinkit kokius turit ar žadat pirkt balansinis dviratukus😉 gal kas tokį turit? :)…
Mes greiciausiai balansinio pirkima nukelsim velesniam laikui. Maniskis vyrukas maziukas, o kiek skaiciau jie mazdaug nuo 86cm. Tai apsiribosim paspirtuku.
Mane domina gal kas naudojate atprastukes? Ar pasiteisina? Nes maniskis jau visus namus susisiojes. Viska kalba, papraso. Bet jau tik ne ant puodo, susipykes su juo yra. Varo balute ir taskosi joje 😁 dar pradzioj man pasisako, as sisi darau 😁
elze1 parašė:
Mes greiciausiai balansinio pirkima nukelsim velesniam laikui. Maniskis vyrukas maziukas, o kiek skaiciau jie mazdaug nuo 86cm. Tai apsiribosim paspirtuku.
Dėl atprastukių tai mes turėjom. Nedaug naudojom, na jos sulaiko skysti, ir balučių nebūna, bet mes tokie storuliukai kad pilvuką veržia jau, tai nebenaudojam
ant puodo ir mes sunkiai
iš pradžių labai nesidraugavom, db kartas nuo karto pats pasipraso arba aš pagaunu
didelio reikalo dar nedarom į puodą.. Kažkaip mes sunkokai pratinames..
egle385 parašė:
Dėl atprastukių tai mes turėjom. Nedaug naudojom, na jos sulaiko skysti, ir balučių nebūna, bet mes tokie storuliukai kad pilvuką veržia jau, tai nebenaudojamant…
Maniskis kudas, tai gal nepames 😁 ana vasara jau sysiojo ir dideli reikala sedosi daryti, tik rudeni uzprotestavo ir iki siol tai tesiasi. Daznai buna be pampio, nenoriu sutinti jame jo. Ir stengiuosi iskarto slapiu kelniu nekeisti, kad pajustų diskomforta. Bet kur tau, gali su ramiai vaikscioti slapiu klynu 😁
elze1 parašė:
Maniskis kudas, tai gal nepames 😁 ana vasara jau sysiojo ir dideli reikala sedosi daryti, tik rudeni uzprotestavo ir iki siol tai tesiasi. Daznai buna be pampio, ne…
Mano kukulis irgi gali sėdėt šlapias ir jausis gerai😀 bet vis dar kantrybės yra, mokinames toliau😀
laba diena
ziurineju ka cia gimtadieniu.. ka manote apie tokius?
https://www.parduotuvevaikams.lt/triratukai/43635-triratukas-smoby-454016-9994363591415.html
5 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai