Patsy parašė:
Man paruosiamieji truko turbut kokias 4 dienas. Pradzioj, jie budavo retesni ir suimdavo dazniau nakti. Bet jau budavo gana rimti, nes noredavosi painksti susirietu…
Apie kokią programėlę rašote? ☺️
Patsy parašė:
Man paruosiamieji truko turbut kokias 4 dienas. Pradzioj, jie budavo retesni ir suimdavo dazniau nakti. Bet jau budavo gana rimti, nes noredavosi painksti susirietu…
Aleksandra29 parašė:
Contraction timer
super pagalba skaiciuojant saremiu trukme ir intervalus tarp ju
Simonske parašė:
Sveikos mamytes.. ar kam yra sutrumpejas kaklelis? Ar jauciate kokius skausmus, maudima ar tempima del to pilvelyje? Kaip su isskyromis reikalai? Klausiu tiesiai sv…
Pas mane jau 6 sav kaip sutrumpejes, nieko nejauciu, nieko neskauda. bet gulimas rezimas man, visuomet lovoj guliu, tai ir neblogeja ir neskauda matyt del to:))
Simonske parašė:
Sveikos mamytes.. ar kam yra sutrumpejas kaklelis? Ar jauciate kokius skausmus, maudima ar tempima del to pilvelyje? Kaip su isskyromis reikalai? Klausiu tiesiai sv…
Yra. Pries tai maude pilva ir nugara dabar jis visiskai trumpas tai tik gulimas rezimas ir siuo metu nieko nejauciu. Isskyru daug.
Patsy parašė:
Contraction timersuper pagalba skaiciuojant saremiu trukme ir intervalus tarp ju
![]()
Ačiū ☺️
sandaliuke parašė:
Mes su Monikute?? Atbuvom balių, tai dabar leisgyvė vos krutu? Trečiadienį eisim į pasimatymą, tikėkimės viskas gerai ir tikrai čia Monikutė, o ne Monikitas???………
Kokia mamyte grazi ir svytinti visa!!
Ruta1111 parašė:
Yra. Pries tai maude pilva ir nugara dabar jis visiskai trumpas tai tik gulimas rezimas ir siuo metu nieko nejauciu. Isskyru daug.
Trumpeja gulint vis tiek? Kiek dabar?
simutes parašė:
Trumpeja gulint vis tiek? Kiek dabar?
Dabar sake pries savaite daugiau buvo 7 mm. Tikriausiai trumpeja nes anksciau normaliau buvo ☺
Ruta1111 parašė:
Dabar sake pries savaite daugiau buvo 7 mm. Tikriausiai trumpeja nes anksciau normaliau buvo ☺
Gal kvailai paklausiu, 7mm? Ta prasme centimetro jau nera?
As 4dieni i apziura, bus dvi sav. Po paskutinio matavimo, o tada 1,6cm buvo..
Klausiu, nes idomu, ar tiek kiek juns savaiciu gulejimas padeda ar ne...
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai