Tesalija parašė:
Pas mane nuo nestumo pradzios +1,1kg.
Dziugu, kad svoris greitai neauga, nes pries pastojant buvo keliu kg virsvoris. Ne…
Kas pasakys kiek mm turi buti sprando raukslele ?
Tesalija parašė:
Pas mane nuo nestumo pradzios +1,1kg.
Dziugu, kad svoris greitai neauga, nes pries pastojant buvo keliu kg virsvoris. Ne…
Terax parašė:
www.sumanimama.lt/laukiasi/sprando-rauksles-matavimas/
Man simptomai irgi dingę. Jei neiššokęs pilvukas, čiaudėjimas kasdien bei tinguliukas - nė nesugalvočiau, kad laukiuosi. ;)
nina1985 parašė:
Sveikos mamytes. Koks jausmas jusu pilvelyje? As izengiau i 2 trimestra ( pradejau 15a savaite) ir toks vaizdas kad pilvuke dingo sunkumas, skausmai dingo, pykina t…
Lygiai tokia pati savijauta!!! Vis žiurinėju pilvuką, visi pozymiai dingo
Leili parašė:
Lygiai tokia pati savijauta!!! Vis žiurinėju pilvuką, visi pozymiai dingo
Va va as irgi vis einu i toleta ir ziuriu ar dar vietoj ? pries savaite dare skana viskas ok buvo sake po menesio tik ateit... as jau gydytoja manau uzknisau su savo paranojom... ?
sandaliuke parašė:
Aaaaa, mamytės, pagaliau nusipirkau savo pagalvę!!! Tikiuosi pagaliau išsimiegosiu![]()
Ryt parašysiu įspūdžius
Ar dar kas turi??
Turiu ir naudoju iki siol
Giedre111 parašė:
Viena pasnekove sake pas genetikus nustate 14sav vaikiuko lyti.
Man su pirmu nestumu genetike nustate 13-14 sav
nina1985 parašė:
Num pas mane pilvukas toks lyg pastorejus gerai, nors visada buvau plona. Noriu pasakyt kad ne toks grazus apvalus o kaip lasiniu prisiauginus![]()
Nėr ko stebėtis dėl tų pilvukų, juk ar atkreipėt dėmesį, kurioj vietoj lelių randa, kai echoskopuoja? Visai apačioj dar. O atsikiša pilvas tai jau nuo liemens žemyn, tai ne leliukas ten, o lašinukas išlenda ? Tiesiog gimda didėja ir išstumdo ten viską, o kur dar pilvo pūtimas ir t.t. ?
nina1985 parašė:
Va va as irgi vis einu i toleta ir ziuriu ar dar vietoj ? pries savaite dare skana viskas ok buvo sake po menesio tik ateit... as jau gydytoja manau uzknisau su sav…
Ir as man pozymiai dinge, bet viskas gerai snd buvau pas gine. Tiesiog kai antras nestumas matau, kad kiekvienas nestumas lb skirtingas ir nereikia prisigalvoti, tikekim, kad viskas gerai ir reaguokim kai tikrai to reikia. Vaikuciui tas papildomas jaudulys nereikalings visai
6 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai