saulute@ parašė:
As ir mintim daug bendrauju. Kodel jus dar lities nezinot? Slapukas buvo??
Taip, slepias labai;) galvoju, kad vaikinas, bet VISI man pranasauja mergyte
saulute@ parašė:
As ir mintim daug bendrauju. Kodel jus dar lities nezinot? Slapukas buvo??
Taip, slepias labai;) galvoju, kad vaikinas, bet VISI man pranasauja mergyte
Vittt parašė:
Taip, slepias labai;) galvoju, kad vaikinas, bet VISI man pranasauja mergyte![]()
Kaip ir pas mane.
visi mergike pranasauja
Vittt parašė:
Taip, slepias labai;) galvoju, kad vaikinas, bet VISI man pranasauja mergyte![]()
Dazniausiai slepiasi mergaites
Nesikrimskit kad slepiasi mano ir slepesi turbut iki 32savaites.bet as save pagaudavau vis kad ziurineju mergaitiskus daiktelius.ir gime mergyte
o del kalbejimo tai cia kaip kas gali.as nelabai kalbrdavau ir dabar.bet jai man liudna visad sakau nu kur cia mums dviese liudet.tu juk manau aukselis negalima man.
pele66 parašė:
Nesikrimskit kad slepiasi mano ir slepesi turbut iki 32savaites.bet as save pagaudavau vis kad ziurineju mergaitiskus daiktelius.ir gime mergyteo del kalbejimo…
As irgi, kaip paziuriu, man vien vardai mergaitei galvojasi..
mergaitei turiu 5-6 variantus vardu, o berniukui kokius 2.
O ar vyras galvoja, nezinau.. buvo pasakes viena varda kad Liepa ir viskas.. dabar seimoj isgyvenam krize.. tai net nezinau kuo viskas baigsis.. Gal but liksiu viena su dviem vaikais.. bet tikiuos isgyvensim ta krize, o jeigu ne vadinasi taip lemta..
O daikteliai irgi ziurisi mergaitiski. Musu mazyliuose tiek prisiziurejau rubeliu. Prisizejau. Bet baisu pirkti, nes o jeigu, bus berniukas. Ka as tada darysiu
Vivi29 parašė:
Mes su vyru priėjome vieningos nuomonės, kad mums abiems patinka ir tinka Mima xari. Nežinau jo minusų, bus matyti naudojimosi eigoje. Tačiau atsiliepimai geri tiek…
Nera minusu, turejau su pirmuoju
idealus
Gretutea2013 parašė:
As irgi, kaip paziuriu, man vien vardai mergaitei galvojasi..mergaitei turiu 5-6 variantus vardu, o berniukui kokius 2.
![]()
Tikėkimės viskas išsispręs į gerą
Mama kristina parašė:
Man labai kyla rugstis, diena , o ypac vakare.. jau nebepamenu dienos kada nekilogal kuriai yra panasiai, kaip gydotes, vaistu negalima gi..
Laba ryta.
Kankina senai jau. Pienas ir renne. Tik šį vaistą žinau ir nei vakaro be jo.
Gretutea2013 parašė:
As irgi, kaip paziuriu, man vien vardai mergaitei galvojasi..mergaitei turiu 5-6 variantus vardu, o berniukui kokius 2.
![]()
Viskas bus gersi. Visiems visokiu kriziu buna;) svarbu nepasiduoti blogom emocijom - tioj turesit dar viena grazuoli kudykeli;)
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai